2 biz verelim 3 de sponsor versin bağlayalım abi hatta sponsor 5 versin gerekiyorsa mezuda malum camia 3 veriyor ya o misal
Hocam Belhanda'dan daha çok katkı vereceği kesin değil mi ona ne kadar veriyoruz Falcao'dan hiç bir şey alamadık dünya para veriyoruz zaten bunlardan kurtulduğumuz takdirde lüks olmaz bizim için ve 27 yaşında.

sponsor desteği ile imza attırılırsa duran top problemimiz de çözülür.

Gedson , Taylan , Hakan orta sahası güzel bir üçlü olur.

Onu diyorum işte gelmemesi için bir durum yok irade konması lazım rakamın daha uyguna çekilebileceğini düşünüyorum.

Gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama 5-6 imza parası(İrfan sponsoru) 2,5 net+0,5 bonus’tan 3 yıllık sözleşme bence önerilmeli. İkna etmesi yine de düşük ihtimal

Hocam Belhanda'dan daha çok katkı vereceği kesin değil mi ona ne kadar veriyoruz Falcao'dan hiç bir şey alamadık dünya para veriyoruz zaten bunlardan kurtulduğumuz takdirde lüks olmaz bizim için ve 27 yaşında.
duran top sayesinde lider olan fener var hakan bize 5 frikik golü 15 de asist yapar tek başına

29-30 yasindan once bize gelmez, cunku formun zirvesinde ve yasi henuz 26. Bir kontrat daha yapacaktir ondan sonra gelir buyuk ihtimal.

Düzgün yönetici olsa sezon sonu için ikna edilebilir, Falcao'dan çıkıp bonuslarla uygun bir sözleşme de verilebilir ama şu an o profil yok.

2 sene sonra da İlkay'ı almayı denemek lazım.
Ilkay'i cok begensemde 2 sene sonra istemem, yasi 33 oluyor ozamana kadar. Buyuk ihtimal suanki temposu da kalmaz.

Ilkay'i cok begensemde 2 sene sonra istemem, yasi 33 oluyor ozamana kadar. Buyuk ihtimal suanki temposu da kalmaz.

Olur mu ya zaten fizik kalitesiyle fark yaratmadıki asıl farkı.
Çok zor olur.

Adam oyun zekasiyla fark yaratan biri, 33/34 yasina kadar en üst seviyelerde oynayacak kalitede

Ondan sonra bile Ispanya yahut Bundesligada oynayabilir

İspanya ve Bundesliga'dan iyi teklifler alabileceğini sanmam, yaşı zaten 33 olacak.

30+ tayfanın maaşlarını Çalhanoğlu ve Cengiz'e aktarma formülünü bir süredir düşünmekteyim, klasik gurbetçi topçuların mantığıyla son kontrat için bence Hakan bize gelecek bu seviyede oynarken süreyi bir tık öne çekebilir miyiz ona emin değilim.

Olur mu ya zaten fizik kalitesiyle fark yaratmadıki asıl farkı.

İspanya ve Bundesliga'dan iyi teklifler alabileceğini sanmam, yaşı zaten 33 olacak.
Rakip ceza sahasina cok kosu yapiyor, bu sekilde surpriz golleri de cok oldu son haftalarda. Bu ozelligini cok begeniyorum, yerinde kalmiyor yani. Iyi pasor ve oyun zekasi ust duzey. Ama o temposu gittigi an Selcuk Inan tarzi sadece top dagitmasi icin alinmasini ben istemem yinede. Yillik ucreti de yuksek olursa ben sicak bakmam boyle transfere. Mesela 2 sene sonra yillik 1.5 milyon euroya oynayacak dersen, belki o vakit olabilir duruma gore.

30+ tayfanın maaşlarını Çalhanoğlu ve Cengiz'e aktarma formülünü bir süredir düşünmekteyim, klasik gurbetçi topçuların mantığıyla son kontrat için bence Hakan bize gelecek bu seviyede oynarken süreyi bir tık öne çekebilir miyiz ona emin değilim.
Hakan performansini bayagi arttirdi son bir yilda. O nedenle gelmesini isterim. Ondan once izledigimde bayagi etkisizdi ve negatif bakiyordum Milan taraftarlari gibi... Cengiz zaten cok begendigim bir oyuncu. Onun da gelmesini cok isterim. Bizim icin saglikli olursa, muthis bir yildiz olur dusuncesindeyim.

Tek sorun gunumuzdeki ekonomik durumda, Galatasaray'in maas butcesinin 25-30 milyon Euro'yu gecmesi halinde cok ciddi zarar yapmayi garantileyecegi gercegi.

Sampiyonlar Ligi olmadan 35-40 milyon Euro seviyesine cikamayiz. Ulke puani ile birlikte Sampiyonlar Ligi'ne katilacagimizi dusunup butce yapmak bence cilginlik olur.

Bir sekilde iyi para getiren sponsorluk sozlesmeleri yapabilirlerse, o iki oyuncunun da gelmesini isterim.

allah yolunu açık etsin. umarım en iyi, en büyük takımlarda kariyerini yapar. ama bize gelmesini, kulübün ekonomik durumundan sebep istemem. doğru bir yola girdik falcao' dan, feghouli, belhanda' nın maaşından kurtulduk mu daha da hafifleriz. onyekuru, mami, marcao gibi oyuncular bizim transfer politikamız olmalıdır.

Rakip ceza sahasina cok kosu yapiyor, bu sekilde surpriz golleri de cok oldu son haftalarda. Bu ozelligini cok begeniyorum, yerinde kalmiyor yani. Iyi pasor ve oyun zekasi ust duzey. Ama o temposu gittigi an Selcuk Inan tarzi sadece top dagitmasi icin alinmasini ben istemem yinede. Yillik ucreti de yuksek olursa ben sicak bakmam boyle transfere. Mesela 2 sene sonra yillik 1.5 milyon euroya oynayacak dersen, belki o vakit olabilir duruma gore.
Şu an 6 numarada müthiş oynardı, ileride de oynar zaten disiplinli oyuncu salmaz kendini.

Tek risk sakatlık.

Geri
Üst Alt