Falcao + Feghouli toplam 9 mil.€ alıyor senelik Belhanda+Babel ikilisi de 6 mil.€ para alıyor bu takımda şu adamlara toplam 15 mil.€ ödeyene kadar Hakan'a 5 mil.€ ödemek çok saçma gelmiyor bana

Falcao + Feghouli toplam 9 mil.€ alıyor senelik Belhanda+Babel ikilisi de 6 mil.€ para alıyor bu takımda şu adamlara toplam 15 mil.€ ödeyene kadar Hakan'a 5 mil.€ ödemek çok saçma gelmiyor bana
Bu bakış açısıyla kesinlikle haklısın ama başta falcao + feg'e o kadar para ödüyor olmamız yanlış, maaş ödemesi dengeli olmalı Hakan'a 5 milyon euro maaş verince sonra yapılacak transferlerde de referans kabul edilecek, bir bakmışız 4'den aşağı kontrat yapamaz hale gelmişiz. Hep sakattık bu konuda ama özellikle Özbek dönemindeki kadro yenileme hareketiyle yapılan manasız derecede yüksek kontratlardan çok çektik(belhanda-feg vsvs), bir noktada dur demek lazım buna.

Ulan yok mu su cocugun aklini celecek bir menajer. Gerekirse menajere güzel bir komisyon verelim.

Edit: Bi göz attim da bunun menajeri alman sirketiymis, referanslari arasinda Fener, Trabzon, IBB, Antep ve Antalya gibi takimlar var. Demek ki Süperlige topcu pazarlayan birisi var aralarinda.

Bu bakış açısıyla kesinlikle haklısın ama başta falcao + feg'e o kadar para ödüyor olmamız yanlış, maaş ödemesi dengeli olmalı Hakan'a 5 milyon euro maaş verince sonra yapılacak transferlerde de referans kabul edilecek, bir bakmışız 4'den aşağı kontrat yapamaz hale gelmişiz. Hep sakattık bu konuda ama özellikle Özbek dönemindeki kadro yenileme hareketiyle yapılan manasız derecede yüksek kontratlardan çok çektik(belhanda-feg vsvs), bir noktada dur demek lazım buna.
Sen de haklısın renktaşım, Muslera haricinde şu paraları vereceğimiz kimse olmaması lazım takımda. Benim demek istediğim illa bu paraları ödeyeceksek daha adam akıllı katkı alabileceğimiz oyunculara ödeyelim

Maaşları bu kadar aşağıya çekmeye başlamışken Çalhanoğlu hamlesi dengeleri bozabilir kesinlikle. Ama bir yandan da Falcao, Feg, Belhanda'dan çıksak 3 tane Hakan oynatırız. Zor bir karar yav. İmza parasını sponsorlar karşılasın maaşını da biz verelim H.O.

fizik gücü var, defansa yardımı var, topla dripling yapıyor, sürati iyi, ayrıca skorer ve şutör bir adamın bizim ligde ve bizim 4141 sağ içinde iş yapmaması imkansız gibi geliyor. kendisini her zaman isteyeceğim herhalde ya.

Ne hakanı yahu bölgesinden bağımsız mesela berata bonservis ver al (almadın)ama yüksek maaşlı adamla uğraşmasınlar daha

hakanın alacağı maaş dengeleri felan bozmaz beyler kafayı mı yediniz?

27 yaşında italyada liderliğe oynayan milanın ve milli takımın 10 numarasını getiriyorsun.

ayrıca bu adam bundesliga ve serie a gibi liglerde kendini kanıtlamış, banko 11 oyuncusu. bizde muslera hariç hiçbir oyuncunun bu liglerdeki kalburüstü takımlarda 11 oynar diyemezsin.

falcao gibi 34 yaşındaki yan gel yat osman adama 5 million $ verirsen dengeler bozulur.

takımdaki kim hakanın parasını konuşacak kadar topçu? adamın piyasası 40 milyon civarında... belhanda 3.5 alıyor denge bozulmuyor, hakan 4.5 alacak denge bozulacak :D

Milan ile uzatacağını sanmıyorum ama bize gelmesi de zor he oldu da gelirse hoca liderliği gözü kapalı verecektir kendisine.Efsane olmak istiyosa geldi geldi daha sonra gelirse anca kestane olur.

Yıllık 5m avro falan edecek bi topçu değil.Verim alabileceğimiz tek mevki 4-2-3-1in forvet arkası o sistemde de tempolu hızlı oyun oynamak imkansız.

Yıllık 5m avro falan edecek bi topçu değil.Verim alabileceğimiz tek mevki 4-2-3-1in forvet arkası o sistemde de tempolu hızlı oyun oynamak imkansız.
1. 4231 sistem değildir.

2. 4231le tempolu, hızlı oyun imkansız diye bir genelleme yapamazsın.

3. Geçen sene solda da ciddi katkı sağladı; sadece orada oynar yorumu da tamamen varsayım.

4. Milan'daki son döneminde izlediğini bile sanmıyorum.

Calhanoglu bu yasta falan gelmez. Ne konusuyoruz? En büyük hayalim falan demis. Geciniz. Ya Mesutta oldugu gibi pot kirip gozden düşecek, ya da 35ini bekleyecegiz

Calhanoglu bu yasta falan gelmez. Ne konusuyoruz? En büyük hayalim falan demis. Geciniz. Ya Mesutta oldugu gibi pot kirip gozden düşecek, ya da 35ini bekleyecegiz
Gelir yav niye gelmesin, sen yeterki paradan haber ver.

Hakan'ın tavanı Milan zaten, Manchester United'da falan ön planda olamaz, Bruno Fernandes var bir kere.

Geri
Üst Alt