olur da gerçekten giderse söversiniz, fenerli yavşakların söylemleriyle gaza gelmeyin.

Bizim aksiyon almamız için görüşmüş olabilir bu. Öyle hareketleri vardır ama Fener’i aklından geçiren adamla işimiz olmamalı. Hele makası açmışken. Bugün GS storysi falan gelmezse işine bak deriz

Yakın dostu İbrahim Kırkayak'a göre henüz evet dememiş ama anladığım kadarıyla gitmek istiyor. Bir daha ağzına Galatasaray lafını almasın. Profesyonel hayat falan demeyin bu yaştan sonra paraya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ki hali hazırda İnterde alıyor zaten parasını. 30 yaşından sonra bu hareketi yapan bir kişi sağda solda çocukluk aşkım diyip reklam yapmasın.

Osimhen ederson gundeminde bugun 50 sayfadir hakan konusuyoruz.

Burasi boyleyse sosyal medya daha beterdir bakmadim pek.

Fenerin ekmegine yag surmektej baska bir sey degil. Su oltalara hep gelinmesi cok trajik

İtalya kariyeri çoktan bitti, Almanya’ya dönmez buna Bayern harici kimse doğru dürüst maaş veremez. Geriye arabia ve Türkiye kalıyor. İşin asıl yüzünü bilmiyoruz tabi ilgimiz yoksa veya mali şartlarını karşılamaya sıcak bakmadıysak yönetim çıkıp açıklama yapmalı. Muhtemelen Ali koç buna +12 milyon Euro üzeri bir maaş ve 4 yıllık sözleşme vermiştir

fenere gider mi bilmiyorum, daha doğrusu sanmıyorum

ama interde kalmayacak

Sara- Lemina- Torreira orta sahaya çok iyi oturdu transfer yapacaksak da Lemina tipi bir orta sahayı tercih ederdim, Hakan'ı oynatacak tarzda bir sistemle oynamıyoruz biz dağınık bir takımız. Umarım fenere gitmiştir.

Bu cocuk bize uymaz. Insallah Fener'e gider. Elano gibi, herseyden biraz hicbirseyden tam yapan bir adam. Cok cok iyi ve organize sistemde işe yarıyor. Bizde ve TR futbolunda bence aşırı hayal kırıklığı olur. Ancak bonsverissiz ve dusuk maliyet ile kabul edilebilir. Kaldi ki Sara gibi sezonun yildizlarindan biri o pozisyonda oynuyor ve Torreira-Lemina ikilisi ile gayet uyumlu. Umarim transferi gerceklesmez, olursa da bedavaya yakin bir ucret ile olur. Gencligin zirvesinde bile orta sinif oyuncu olan adami 31-32 yasina gelmis son kontrati biz vermeyelim bir zahmet. Kerem D etkisi yapar en fazla.

Sunu gordukden sonra ruya gormemeye basladim be melom

Ekli dosyayı görüntüle 295305

smile-g%C3%BCl%C3%BC%C5%9F.gif

Geri
Üst Alt