smile-g%C3%BCl%C3%BC%C5%9F.gif
Hakanin fenere gitmesi seni uzer mi bir Hakan fani olarak

saka bir yana herkes Hakan diye yanip tutusurken ben burda Hakani istemiyorum diye cok yazdim hatta anket bile acmistim o yuzden bence Fenere gidebilir bir sikinti yok benim icin
Fenerin inanilmaz isine yarar bu arada amrabat ve fredli kotu ortasahalari.

Simanskiyi yukari ceker mesela hakan.

O acidan bizden daha cok ihtiyaclari var.

Bizde lemina torreira safa uclsunu cok daha rahat kullanmamiz demek hakan. Tum sezon geberiyorlar cunku yorgunluktan

Fenerin inanilmaz isine yarar bu arada amrabat ve fredli kotu ortasahalari.

Simanskiyi yukari ceker mesela hakan.

O acidan bizden daha cok ihtiyaclari var.

Bizde lemina torreira safa uclsunu cok daha rahat kullanmamiz demek hakan. Tum sezon geberiyorlar cunku yorgunluktan
gorecez

şöyle 25 milyona felan fenere giderse bence büyük galatasaraylılığını yapar helal olsun derim bu da bir hizmettir hadi hakan

twitter'da gördüğüm gibi ali koç'a bonservisimi alırsanız gelirim dediyse galatasaray kapısı komple kapanmalıdır. Bir de şu ben küçükken galatasaray'lyım diye bir oyuncuyu alma olayı da bitmelidir. Yeterliyse ve fedakarlık yapıyorsa öyle alınmalıdır.

fener pazarlıkla fiyatı iyice düşürsün, 15-20 bandına geldiğinde de hakan bizi arasın konuşuruz.

fiyat düşürme ile de biz uğraşmayalım.
Galatasarayın cocugunu transfer masalarina meze yapma fikri hiç aklima yatmadı şef.
Git fenerle görüş sonra bakarız söylemi benim bile kalbimi kırardı.

Operation lionheart’ı biliyor musun
"Biliyorum tabii, Operation Lionheart Galatasaray’ın Avrupa'da yeniden aslan gibi sahaya çıkma operasyonu. Sadece bir transfer planı değil, kulübün vizyonunu, ruhunu ayağa kaldırma hamlesi. Okan Hoca'nın liderliğinde karakterli, savaşçı bir takım yaratılıyor. Bu sadece bir futbol operasyonu değil, tam anlamıyla bir diriliş projesi. Biz her zaman Aslan'dık, şimdi kükreme zamanı."

> “Zaten adı da boşuna Lionheart değil, kalpten oynayan, ruhunu ortaya koyan bir takım yaratılıyor. Dışarıdan bakan anlamaz, biz Galatasaraylılar damarlarımızda hissediyoruz.”

Köpeğin birisi ortaya bir şey atıyor diye adama durduk yere laf etmenize gerek yok. Adam ben fbye gidicem dememiş (gidebilir kendi tercihi) ben Galatasaraylıyım dönmek istiyorum demiş ve kulübü bir bedel çıkartmış. Osimhen sonrası 30 milyon verecek bir bütçemiz kalmadı belli ki çok düşük bir fiyat teklif ettik kulübü reddetti. Hakan’a niye laf yapıyoruz çıkartıp cebinden mi verecek? Transfer sezonu bitmedi belki görüşmeler devam edecek veya Hakan baskı yapıyor nerden biliyorsunuz? Ayrıca fb yavşaklarının ismi geçti diye hemen kötü oyuncu mu oldu istediğimiz adam? Burası antu değil biraz söyledikleriniz tutarlı olsun.

Kurtulalım şundan çıksın gündemimizden hiç istemiyorum. Bize gelirse ikinci rızık, fbye giderse ikinci mesut olur. Gitsin fbye kurtulalım.

Daha önce bize gelmesini istemedim, şimdi de istemiyorum.
Yıllardır kendini Galatasaraylı diye pazarlayıp, sonunda kalkıp Fener’e imza atarsa, benim gözümde bu kişi karaktersiz ve midesiz biridir.

Geri
Üst Alt