Muhtemelen Arap yarımadasına gitmek istemiyo. Türkiye öncelikli hedefi. Galatasaray bonservis vs pek istekli olmadığı için fenerle bilerek görüşüp Galatasaray'ın kendisini almasını sağlamaya çalışıyo. Son çaresi Arap yarımadası. Feneri gayet güzel kullandı bence. Bu sazanlarda atladı hemen. Hem şimdi biz alsak yine fenere çalım gircek. Fenere gideceğini hiç sanmıyorum. Taktik yapıyo mecbur kalacağı Araplara gitmemek için. Bu işin sonu hakan için İnzaghi nin yanı yüksek ihtimal.

Bu saate kadar çıkıp bir inkar aksi bir paylaşım bir foto vs. salmıyorsa, kaypağın önde gidenidir zaten.
Gelmesini en baştan istemiyorum orası ayrı, yalandan Cimbomculuğa gerek yok.

, hakettiği yere gitsin zaten..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Screenshot_20250719_135043_Chrome.webp
Şahsen benim iki oğlumda gs alt yapisinda bir gün olurda yeteneği yeterli olmasina ragmen, galatasaraydaki kariyeri adam kayirma veya takima yeterli gorulmemesi gibi bir durum olursa tutar kolundan baska kulube goturur denemelere sokardim. Sonuçta vicdanen Galatasaray kismet degilmis derdim.

Ama 30 yasini aşmis oglum avrupa kulupleinde oynamis hatta galatasaray formasini onlarca kez giyme firsati varken giymemisse bu galatasarayin sucu degil oglunundur. Yani şu noktada bu takipten cikma isi ben galatasarayli degilim demektir. Boyle galatasaraylilikta olmasin zaten.

Post tamamen hakanin babasinin durumunu degerlendirmek uzere yazildi yoksa hakan ister fenere ister bjk gidebilir bu dogaldir.

İstediği kontratı alabilme konusunda tarihin en iyisi

Futbolunu gram beğenmediğin halde Galatasarayı çok istediğini düşünerek gelsin demiştim. Galatasarayı ağzına bir daha almamalı, yol al kardeşim

Olma ihtimali varsa da gelmesin bu saat’den sonra

Takima topçu lazım dramaqueen değil

Fenere transferi olur olmaz ama medyada konuşulduğu gibi ali koça bonservisimi çözerseniz gelirim dediyse biz hiçbir şekilde bu arkadaşı almamalıyız. Bir de şu futbolcuların galatasaraylıyım falan felsefesini de geçin arkadaş. osimhen alayından daha galatasaraylıdır.

İstemiyoruz kardeşim yalan haberini de istemiyoruz. Çıkıp her haberi yalanlatmayı biliyordu açıklamayı anında yayınlıyordu. 1 gündür ölü sessizliği yapıyor.

Artık yalvarsa da bu bağ oluşmaz kendisine güle güle.

Geri
Üst Alt