okan hoca istemese bile almalıyız,yerli oyuncu konusunda hocaya sormaya gerek yok kaliteli yerliyi alan bu ligte 1 adım önde olur

Son gün yerine 2 hafta önce istesek belki bitecekti yine gidip adamların eli kolu bağlı olduğu dakika istedik ne diyelim...

Gene sakatlanmis. Baktim Bodo macinda yoktu. Iyi oyuncu olmasina ragmen sirf bu sakatliklar ve yasi yuzunden onumuzdeki sene gelmesini istemiyorum.

Gene sakatlanmis. Baktim Bodo macinda yoktu. Iyi oyuncu olmasina ragmen sirf bu sakatliklar ve yasi yuzunden onumuzdeki sene gelmesini istemiyorum.
gelemez zaten eskidendi o, artik bizim seviyemizde degil, hizli, sert, cevik oyuncular su an en cok is yapanlar. ilkaylar hakanlar artik eskide kaldi.

son 10 senedeki maç ortalaması 40+ idi, bu sezon 30 görecek mi o bile muamma gözüküyor.

yazın kesin bize yazılacak ve istenecek ama bu sakatlık olay can sıkıcı. 10 sene 40+ yakalamak ne kadar büyük işse, o sayı 30ları bile zor görecekken almak da risk.

Hakan Ç bize gelip Eylül'de forma giymeye başlasa, 3 sene İlkay'ın bize geldiği yaşa yeni gelmiş olacak.

Kendisi world class bir regista. Mevkisindeki net en iyi 5 oyuncudan biri. Ve tüm bunlara ek olarak yerli.

Şöyle bir transfer hamlesi bana mantıklı gelebilir; örneğin yazın Sara'yı 30-35 arası bir fiyata sattın, 15'e Hakan'ı aldın. Üstüne de bi 15 milyona gelecek vaad eden 8 numara çektin. Hakan'ı da 40 maç oynatmaya çalışmazsın. Bu yaştan sonra senede 40+ maç yerine ligde 20 küsur maç + Avrupa maçlarına çıktığında zaten ihtiyacını karşılar.

Ama Hakan Ç'nin olduğu orta sahada tüm düzeni kendisine göre kurman gerekli. Yoksa kendisini almanın anlamı azalıyor.

Oyun planına, takıma katacağı zenginlik çok büyük olur.

Son düzenleme:
Okan Buruk ile devam edeceksek lütfen posası çıkmış oyunculardan vaz geçelim, İlkay transferinden ders alalım. Çünkü Okan Buruk'un her sezon başı kafası çorba gibi karışır, farklı oyun metotları oynatacağını düşünür ama sezon içinde bu oyun felsefesine geri döner, buna uymayan oyuncular da ıskartaya çıkar. Yapmayalım, etmeyelim, sadece bu sisteme uygun oyuncu alalım.

evine dön artık da gs taraftarı gerçek gurbetçi gsli topçu görsün , sistem oyuncusu falan filan neymiş onun görsün de belki düz futbol yorumlamayı bırakırlar artık

32 yaşında ve bize gelirse son kontratını yapacaktır. Hakanı isterim ama uygun şartlarda. He büyük paramı istiyor ? 1 yıllık kontrattan yukarısı yapmam. iyi performans verirse 1 yıl daha uzatırım. 30 yaş üstü oyunculara yıllık maaş konusunda bir sınır olmalı. o sınırı aşacak maaş bedeli ödenecekse de maksimum 1 yıllık olmalı o kontrat. Arada memnun edenler çıksa da 30 yaş üstü elde patlayan sürüyle isim var. özellikle türkiye'yi son kontrat olarak görme olayını da unutmayalım.

yazın gelmek için dört koldan çalışacak ama sakatlık vs çok olmaya başladı 2.ilkay vakası olabilir..

yurtdışında oynayan yerlilerden son yıllarda var mı türkiye'ye gelip iyi oynayan ben hatırlamıyorum. geneli yatış yeri olarak görüyor burayı.

Geri
Üst Alt