italyan kaynaklara gore bu yaz bize imza atacagi kesin gibiymis.
Bizde interdeki gibi oynamaz. Bizim oyle bi oyunumuz yok.

Oynadigimiz oyuna devam edecek, hatta bi seviye daha yukari cekeceksek bize lazim olan orta saha profili hakan degil.

Hakoyu cok seven, cok kiymetli bi oyuncu oldugunu dusunen biri olarak soyluyorum bunu.

Cok kufur yer burada ve bu beni uzer

Vallah içinde bulunduğumuz durum iki ucu boklu değnek gibi.

Şampiyon olursa kalır. Şampiyon olamazsa gider.

Ben ne olursa olsun her türlü şampiyon olmamızı isterim.

Ne kadar sevmesem de Şampiyon olmalıyız.

Şampiyon olalım belki yine de gider belli olmaz.

Şu adamın yanına sarayı koy onu bile topçu gösterir öyle bir adam.Su hafta sonu fb maçında olsa keşke gol yemeden alırdık maçı kucakta gezdirdi gunduzu-kanteyi falan yanına bile yaklastirmazdi kavukcu hepsi senin işlerin valla

SON DAKIKA

Hakan Çalhanoğlu, sakatlığı sebebiyle sezonu kapatmış olabilir. Sakatlık durumu ciddi ve Dünya Kupası riske girebilir!

📰 Tancredi Palmeri

SON DAKIKA

Hakan Çalhanoğlu, sakatlığı sebebiyle sezonu kapatmış olabilir. Sakatlık durumu ciddi ve Dünya Kupası riske girebilir!

📰 Tancredi Palmeri
interdeki adamın sakatlığı bile gelip bize giriyor inş doğru değildir seneye şampiyon yapacaktı bizi

Bizde interdeki gibi oynamaz. Bizim oyle bi oyunumuz yok.

Oynadigimiz oyuna devam edecek, hatta bi seviye daha yukari cekeceksek bize lazim olan orta saha profili hakan degil.

Hakoyu cok seven, cok kiymetli bi oyuncu oldugunu dusunen biri olarak soyluyorum bunu.

Cok kufur yer burada ve bu beni uzer
Aynen katılıyorum.Bizim önceliğimiz 1.transferimiz Genç Mertens.Lütfen bu sefer ilk transferimiz bu olsun.Busene çok çektik eksikliğini.

DK'ya yetismesi lazim yoksa bosuna gideriz oraya.
o konuda yorum yapmayayım abi pek beni ilgilendirmiyor hacıosmanın milli takımı valla nefret ettirdiler nereden nereye getirdiler insanı hani vatan hainliği değil ülkemi çok seviyorum ama valla şu herifler için gram içimden destek gelmiyor

Geri
Üst Alt