Hakan'ı biz istersek seve seve gelir.

Istemezsek, Fenerde milyonları verirse oraya gitmesi kadar normal birşey yok.

Yaşı olmuş 33, bu saatten sonra milli piyango vurmuş olur.
Camiasız kalmanın parasal bir karşılığı yok. Burak Yılmaz'ın yaşadığı boşluk ortada.

Senede 10 milyon euroların konuşulduğu bir ortamda bu çok küçük bir detay. Sonuçta TR'de doğmuş ve oynamış birisi de değil.
Bu hiç bir şeyi değiştirmez. Adam kariyerinin başından beri Galatasaraylılık PR'ı yapıyor. Bu sebeple nefret objesine dönüşmeyi tercih ederse kendi bilir. Ama Hakan'da bir Tanju Çolak ve Kerem Aktürkoğlu vıcıklığı var. Giderse kendi kaybeder.

adamın eşi kaç senedir tr ye dönmek istiyor diye konusuluyor yani parayı basan düdügü çalar,hakan emeklilik maaşına bakar

Bizi geçtim de Inter büyük ayıp ediyor. Her sene oraya gidiyorum, buraya gidiyorum, şu kadar veriyorlar, bu kadar veriyorlar.

Asensio'nun uzaktan şutlarından bıkkınlık gelmişti hem Hakan hem Asensio varken bunların maçlar izlenilmez.

2 tane net şutör adamları olacak Talisca'yı da sonradan atarlarsa 3 tane oluyor.

Ertan'a göre bugün veya yarın Safi tarafından açıklanacakmış.

Sınır varken 10-15 bons+4-5 maaşa rahat olarak getirebileceğin sınırda elini rahatlatacak ve mevkiisinin dünyada en iyilerinden olan adamı almamak büyük enayilik bizim için.Safi'nin seçileceğini pek sanmıyorum da fbnin boktan giden maçları durduk yere duran toptan açıp durunca yazarım buraya eğer seçilirse

Sınır varken 10-15 bons+4-5 maaşa rahat olarak getirebileceğin sınırda elini rahatlatacak ve mevkiisinin dünyada en iyilerinden olan adamı almamak büyük enayilik bizim için.Safi'nin seçileceğini pek sanmıyorum da fbnin boktan giden maçları durduk yere duran toptan açıp durunca yazarım buraya eğer seçilirse
Kendisi Gs'liyim diyorsa haber yollar ve gelebilir bize direkt. Ama onun yerine Fb ile flört etmeyi seçiyor. Çıkan haberleri yalanlayabilir. Arda mesela oynamam dedi ve oynamadı.

Kendisi Gs'liyim diyorsa haber yollar ve gelebilir bize direkt. Ama onun yerine Fb ile flört etmeyi seçiyor. Çıkan haberleri yalanlayabilir. Arda mesela oynamam dedi ve oynamadı.
herif haberi 7000 kere falan yollamıştır en az arda gibi gsden çıkma adam değil bu adam gsli olan gurbetçi sonsuza kadar seni bekleyemez , bu taraftarın buraya gelip başakşehire giden ardaya yaptığı hainlikler de belli zaten

Ertan'da iyi para yemiş. Suarez transferini kulübü ile anlaşmadan bitirdi diyorlar ya gerçi. Spor muhabirlerinde herkes parasında gerçi.
Serbest kalma maddesi varmış onu ödeyecekmiş topçuyla anlaşması yetiyo kulübe gerek yok

Yalnız fb speyste 80m euro dediler serbest kalma bedeline,kendi parasıyla ödeyecek olsa da bonservisler kulüpten ödenmek zorundaymış maaş gibi yapılamıyomuş o kısım muamma

Ertan'da iyi para yemiş. Suarez transferini kulübü ile anlaşmadan bitirdi diyorlar ya gerçi. Spor muhabirlerinde herkes parasında gerçi.

Sadece ertana kalsa iyi. Fabrizio bile iyi para almış olmalı. Ne tesadüf tam safinin basın konuşmasından önce tweetini attı dün. Safide konuşurken fabrizio nun tweetini ekrana vermiş.

Zaten fabrizio nun şikeci sevdalısını olduğunu geçmişten biliyorduk. İyi para aldığı da netleşmiş oldu.

safi tüm tuşlara basıyor.

Serbest kalma maddesi varmış onu ödeyecekmiş topçuyla anlaşması yetiyo kulübe gerek yok

Yalnız fb speyste 80m euro dediler serbest kalma bedeline,kendi parasıyla ödeyecek olsa da bonservisler kulüpten ödenmek zorundaymış maaş gibi yapılamıyomuş o kısım muamma
Serbest kalma hem kulüpten hem de direk tamamı peşin olarak ilgili federasyona yatırılıyor. Uefa limiti olmayan Fb bunu peşin olarak nasıl yatıracak? Hakan Ç'nin mesela serbest kalması da yok. İnter kulübü şu an ellerini ovuşturuyordur umarım açıklar diye zira normalde 20'ye satacaksa 30'a satarlar.

Geri
Üst Alt