Eğer bizim bir başkan adayı DK kampında olan milli takımdan bir oyuncunun adını söylese yapı mapı sapı derler, havlarlardı. tff nin umrunda mı?

Bence biz Çalhanoğlu'na gereksiz bir anlam yüklüyoruz. Kime giderse, kimde oynarsa oynasın. Bizim gündemimizde olmasın.

Bücürün fbye gitmesine çok üzülmüştüm. Kelin gittiğini duyduğumda zerre üzülmemiştim. Bu lavukta da aynı duygudayım. Gitsin de görsün aa.

Asensio + Hakan 2 tane bombardıman füzeci bu sene ceza sahası dışından baya atarlar

Hakan'da iyi penaltıcı orayı da çözmüş oluyorlar, Talisca 3 penaltı kaçırmasıyla direk 7 puana etki etmişti.

Yaşından dolayı sakatlıklar başladı ama oynayacağı tüm maçlarda direk etki eder.

Şimdi Safi kazansın isterim işte.. Genel olarak çok doğru ve katıldığım yorumlar mevcut. Kendisi veya menajeri topu hep bir şekilde çevirdi, buradan da çevirebilir. Özellikle bu sezon fiziksel zindeliğini pek iyi görmedim. Emeklilik ikramiyesi ve son vurgun.

Geçen sezonki olayı Ali'nin suyu bulandırması olarak görmüştüm ancak direkt bu ve menajerinin kaşarlığıymış. Giderse kendine yakışan yere gitmiş deriz.

Eğer bizim bir başkan adayı DK kampında olan milli takımdan bir oyuncunun adını söylese yapı mapı sapı derler, havlarlardı. tff nin umrunda mı?

Bence biz Çalhanoğlu'na gereksiz bir anlam yüklüyoruz. Kime giderse, kimde oynarsa oynasın. Bizim gündemimizde olmasın.
Zaten bunların en kusursuz olduğu mevki orta saha, genduzi, kante, ismail, asensio var.
Bunlara gerekli olan sol bek, santrafor, kanat

Her sene bu dönemler itina ile Hakan’a sövüyonuz. Bırakın olum adam gidecekse gitsin. 32 yaşına geldi ve son 2-3 senedir Türkiye’ye gelmek istiyor. Galatasaray belirli sözler de verdi bildiğim kadarıyla o sözler tutulmadıysa ne yapsın adam ömür boyu bizi mi beklesin.

Kaldı ki şu an anlaşmanın bir geçerliliği yok, yarın Safi seçilsin hele inter ile anlaşılsın. İmzalar atılsın konuşuruz. Ama 2 tane milli futbolcunun DK öncesi böyle gündeme gelmesi Milli Takım için kötü. Ha Fenerlilerin umrunda mıdır? Değildir. Transferleri biz yapsaydık Yağız gibiler “Milli futbolcuların konsantrasyonunu dağıttılar” diye salya saçarak saldırıyor olurdu.

Menajeri sıkıntılı bunun suyun karşı tarafına geçecekmiş bizlik bir şey yok adının baş harfi bile bizle anılamaz bu saatten sonra iyi oldu

Bu sefer interde bırakır fiziken düşüşe geçti artık ama bizim ligde iş yapar yalnız bunların o bölge 37 lik kante, 33 lük hakan birşey deniyolar heralde...

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlkay gibi Mesut gibi posası çıktıktan sonra gelen gurbetçilerden uzak durmalıydık zaten son kallavi kontratı kapıp evin oğlu moduna girmelerinden yıldık

Geçen sene olsaydı ok ama bu sene hakanı isteyen yoktu zaten 33 yaşına gelmiş dünya kupasında göreceğiz performansını

Safi sizi bu kadar etkiledi mi gercekten yav? Menajeri istedigiyle anlasir soz konusu para sonucta, isin daha yarisi bile degil o.

Herif menajerle, oyuncu maasina parayi basinca anlasiyor, is bitmis sayiyor.

Bahsi gecen 4 ismin kuluplero gerizekali mi? Hepsi maksimum bonservis isteyecek simdi. 0 pazarlik.

Sakin kalin derim.(Hakanla alakasi yok bu arada dedigimin, iyi topcu ama karakter olarak haz etmiyorum hic)

Transferinde sonra bu ne diyecek acaba...
- Türkiye nin en yıldızlı camiasına geldim
- Türkiye nin en çok gönüllerin şampiyonu olan camiasına geldim
- Türkiye nin en çok başkan seçen camiasına geldim

Galatasaray ne sözü vermiş bu adama yaw :d

istediği yere gitmekte özgürdür.

Transferinde sonra bu ne diyecek acaba...
- Türkiye nin en yıldızlı camiasına geldim
- Türkiye nin en çok gönüllerin şampiyonu olan camiasına geldim
- Türkiye nin en çok başkan seçen camiasına geldim
Senelik 8 M euroya hepsini ballandira ballandira soyler. Zaten soyletirler.

Ama ben safideki 4 transferinde oldugunu sanmiyorum. Daha hesabi kitabi gormeden. Kuluple konusmadan (ayrica kulupten habersiz futbolcu menajeriyle is ceviriyorsa maksimum risk aliyor)

Safideki sorun bunlar degil, saray baglantisi. Her ceza potansiyelini tff ve devlet ile cozerim ozguveni de olabilir bir noktada.

abi beddua etmeyin sizin yüzünüzden sekip bizim topçulardan birine bir şey olacak

şakasına bile olsa beddua etmeyin kimseye hayır altı üstü futbol ya bu

hakan isterse sabaha kadar gs'liyim deyip sonra fener'e gitsin

adamın sağlığından daha mı önemli yani

bazen bunun sadece bir spor olduğunu, kimseye beddua edecek kadar ciddiye alınacak bir şey olmadığını unutyorsunuz

Galatasaray beni istemedi diye rakip kulübe gitmek nedir ya bu kadar mı düştün

Geri
Üst Alt