Ekran görüntüsü 2026-06-07 134634.webp

Yaşı 32 ve son 2 sezon sık sık sakatlık yaşamış bir futbolcu. Ancak bonservissiz şekilde alınabilecek bir adam bence. Inter de bırak bonservissiz vermeyi, ucuza bile bırakmaz. O yüzden Fener bu maliyetlere alıyorsa, hiç problem yok bence. Benzer maliyetlere Galatasaray'a gelmesini istemezdim şahsen.

Sakatlanmadığı durumda Fener'e 1 ya da 2 sezon iyi katkı verebilir. Ama işte hem yaşı, hem de sakatlık geçmişi, Fener için büyük risk. Tabi bunu umursayacak kafa yapısında olduklarını sanmıyorum. Adamlar şampiyonluk hasretiyle kavruluyor. Paraymış, riskmiş umurlarında değildir.

safi kazanamazsa ne olacak bu hain acaba bejekeye yanlayabilir.Bu adamın kesin İtalya'daki bir sıkıntısı var bir şekilde kapağı buraya atmak istiyor nedense

safi kazanamazsa ne olacak bu hain acaba bejekeye yanlayabilir.Bu adamın kesin İtalya'daki bir sıkıntısı var bir şekilde kapağı buraya atmak istiyor nedense
Safiden alacagi maasi azizden koparamayabilir sonra bize mesaj gonderir.BCT ye baglanir falan filan. Babasi instagramdan bizi geri takip eder.

Safiden alacagi maasi azizden koparamayabilir sonra bize mesaj gonderir.BCT ye baglanir falan filan. Babasi instagramdan bizi geri takip eder.
Böyle tehlikeli papaz oyunculardan uzak durmak lazım. Yerli oyuncularda en korktuğum tip tarz oyuncular. Soyunma odasını acayip karıştırma potansiyeli var böyle oyuncuların.

geçen senede ali koçla anlaşmıştı inter çok para isteyince koç almadı sonra bide yalan söyleyip inkar etmişti 5 para etmez bir karakter

Fener butun kadroyu orta sahadan kuracak heralde , kac orta sahalari var 15-20 var heralde 🤣

Hayatın içinde bazı tipler vardır herkesle samimidir, herkesle çıkar gereği belli seviyede ilişkiler kurar. Sonra güç ve çıkar kimdeyse dönemsel olarak onlara yanaşır. Bu tipleri siyaset camiasında bolca görüyoruz.

Hakan da son 2-3 senedir böyle bir hava hissettiriyor bana. Hamasi dil kullanan herkese önyargılı yaklaşmamız gerektiğini hatırlatıyor. İster bize gelsin ister başka yere gitsin var bir vıcıklık bu adamda.

Geri
Üst Alt