Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray'a Transfer Sinyali!

Ben bize geleceğini düşünüyorum sonıçta Belhanda ve Falcaı giderse baya bi maaş boşluğu açılıyor. Hatta Feghuli bile gönderilirse 14-15 milyon maaş açılıyor. Gelirse ne olur faydalı olurmu emin değilim.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Açılmıyor... onlar gidince pantolondaki delik kapanıyor... yerine yenisini koyamayız... kurtulmak harcamamaktir; başkasına harcamak değil...

SM-A107F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5 m euro net ısteyecek ve o kadar yararlı olacak bir futbolcu değil BANA göre. Ederi en fazla 2.5 m euro maaş

Kandırmayın ulan Galatasaraylıları.

Bu sezon izlediğim Hakan bizim takımda fark yaratır milli takım performansıyla alakası yok.

Yeni transferimizin birazdan maci var.

Milli takimdaki hakani begenmiyorum. Milanda izlemedim adami ama 5m euro filan vermeyiz zor o is

herkes falcaonun parası buna verilsin demiş de o para zaten vermememiz gereken bi para kimin aldığından ziyade verilmesi sorun

maaş skalasını güzel götürmeye başlamışken 3-5ler artık yok bu kulüpte,max maaş 2 falan olmalı onun yukarısına çıkılmamalı

çünkü bugün max 2,yarın başkasına 2.5 verelim bişey olmaz,ertesi gün başkasına 3 veririz böyle böyle artıyo işte maaşlar

falcaonunda maaşı 5 diyende var 7 diyende şu herife şu korkunç paranın verilmesi çok koyuyo arkadaş adam nerdeyse hiçbir bok yapmadan 60-70 milyon tl alıyo yılda

Gelse bile öyle 2. 2.5 hayal dünyasında olacak rakamlar. En az kemiksiz 4-5 milyon a 4 yıllık sözleşme alır. Taraftarlik falan da boş işler futbolcular işini düzgün yapsın yeterli 30 milyon taraftar var zaten ülkede

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelse bile öyle 2. 2.5 hayal dünyasında olacak rakamlar. En az kemiksiz 4-5 milyon a 4 yıllık sözleşme alır. Taraftarlik falan da boş işler futbolcular işini düzgün yapsın yeterli 30 milyon taraftar var zaten ülkede

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2.5 biz veririz üstünü sponsor tamamlar olmayacak bişey değil. İrfana 5-6 verecekti sponsorlar sonuçta. Ama son 1 senedeki formuyla bence gelmez Türkiye’ye o ayrı konu.

schira nin dedigine göre milan menajeri anlasmaya yakinlar demis

Geri
Üst Alt