Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray'a Transfer Sinyali!

Umarım gelmez.
Türkiye ligine uygun bir oyuncu olduğunu sanmıyorum.
Türkiye, Yunanistan, Rusya gibi liglerde sert futbol oynanıyor.

Umarım gelmez.
Türkiye ligine uygun bir oyuncu olduğunu sanmıyorum.
Türkiye, Yunanistan, Rusya gibi liglerde sert futbol oynanıyor.
Hakan da Hollanda Belçika liginde oynamıyor. Kemik sesinin eksik olmadığı Serie A'da sonuçta.

Belhanda > Milan

Calhanoglu > Galatasaray

Nasil olur?

hakanı almak lazım en büyük problemimiz olan duran toplar sorununu çözmüş oluruz böylece.

falcao , belhanda , feghouli'den muazzam bir maaş bütçesi açılacak zaten.

Hakan 4 de edebilir 5 de edebilir 6 da edebilir piyasası var oyuncunun ve takımında kendini ispatlamış.. Bize 2.5 gel falan filan gibi çocukça yaklaşımlara da karşı değilim. Şu kadromuzda belirlenen maaş bütçesi ile birlikte her hangi birine 4-5-6 vereceksek tüm takım bunu kabul edebilecek bir oyuncu olmalı. Muslera yaşına rağmen 3 alsa kimsenin sesi çıkmaz. Takım arkadaşları da destekler. Çünkü bizde maaş bütçeleri aşağı çekildi. Bu yüzden belhanda, falcao, babel gibi oyuncular diğer futbolcuların çok altında bir performans gösterince daha performansı yüksek oyuncular yeni kontrat istemeleri normal olur. bunun yerine yüksek maaşlarına rağmen performansı düşük oyuncularla yollar ayrılırsa bir maaş standardı oluşur. Takımda rahatsız olan oyuncu sayısı azalır maaşlardan.

hakan çok iyi oyuncu ama bizim 4 5 vereceğimiz adamın ronaldo performansı vermesi gerekir

Belhanda dan sonra 10 numarayı Hakan giyerse
10 numara bölgesi C kaliteden A kaliteye yükselir

Bu "sene sonu size geliyorum." demek mi olio.

Hakanın gs sevgisini biliyoruz ama sırf duran topları iyi kullanıyor diye istemek, bilemedim. Onun dışında akan oyunda işin açığı ben çok beğenmiyorum. 2. Hamit vakası yaşayabiliriz

Geri
Üst Alt