GSC Anket Hakan Çalhanoğlu'nun Transfer Edilmesini İster misiniz?

Hakan Çalhanoğlu'nun Transfer Edilmesini İster misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    117
  • Anket kapatılmış .

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Forum bu konuda ikiye ayrıldığı için ve bir üyemizin önerisi üzerine açılmıştır bu anket, kimin isteyip istemediğini açık bir anketle görelim.

bence 20 milyon euro'ya ister misiniz diye sorulmalı yada düşük maliyetle alınabilir gibi seçenekler

Öndeyiz ama sadece güneydoğudaki sandıklar açıldı muhtemelen o yüzden

antoine griezmann geliyor desek 35 yaşında adamın ne işi var demeyiz?

ağzımızın suyu akardı bu ismi duyunca ama çıtır hakan dendiğinde bazıları burun kıvırıyor.

bu kadar türk düşmanı olmayın kardeşimm

edit: ankete yanlış oy verdim.

10 milyon euroyu aşmayan bonservis ve uygun bir maaş olursa isterim

Hakan gibi futbolcuyu hangi takım istemez?Yeter ki bonservis çok uçmasın.

gabriel sara ile kafa kafaya takas edip yıllık 7-8 milyon eurodan 5 senelik kontrat yapılacaksa bu transfere onay verenin çok kötü kulaklarını çınlatır bu taraftar.

fiyati yüksek çıkacak bonservis + maaş onun haricinde sıkıntı yok gelsin. yerliye ihtiyaç var. alabileceğin en iyi yerli topçulardan.

inter sara'yı mı istiyor. 10 milyon euro+hakan çalhanoğlunu versin. hakan ile de senelik 3,5-4 milyon eurodan 3 senelik kontrat yapılsın makul bir transfer hamlesi olur.

Yazıklar olsun nöbetteki ankette fark atmıştık. Onu kaldirip bunu getirmisler

Bana heyecan vermiyor, ama ben zaten objektif olamam asla bu konuda.

Ben güzel mangal köftesi hastasiyim, Cassio Lincoln no-look pasları hastasıyım, lezzetli meze hastasıyım, Ronaldinho Gaucho hastasıyım.

O yüzden Hakan tarzı maestro'luk beni kesmiyor, heyecanlandırmıyor.

Ama kendisi çok istekli galiba bu konuda. Kafaya takmış gibi.

Hakan'in bizim gecmisteki 10 numaralar arasında tarz olarak en çok Sneijder gibi birsey çıkar ortaya performans olarak.

Nedense bu adamı sevemiyorum. 31 ine girmiş biri artık. Bonservis ve yüklü maaş olur. O yüzden pek olumlu değilim. Hoş uyguna gelse de istemiyorum.

22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilemiyorum Altan.

Ama gelirse de burada gömüldügü kadar kötü olacagini sanmiyorum.

Geri
Üst Alt