GSC Anket Hakan Çalhanoğlu'nun Transfer Edilmesini İster misiniz?

Hakan Çalhanoğlu'nun Transfer Edilmesini İster misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    117
  • Anket kapatılmış .
Gelmezse de bu beceriksizler istifa etsin böyle adamın ismi çıkıyorsa alacaksın daha yoksa hakan ismi geçerken sezona sarayla başlasak bu rezilliği kaldıramam

Maliyeti bir kenara, Hakan'i isterim. Cok kaliteli bir ortasaha.

Sirf yerli oldugu icin kücümseniyor.

Bu işin sonunda

Sara’dan en az 15 eksik olmalı maliyeti

Sara = 30 Milyon Euro+ Bonus
Hakan = 15 Milyon Euro +Bonus (CL başarısı)

Hakan'ı almayıp Rodri'yi mi alacaz yav :D Ki Rodri'ye göre şu anda formu iyi..
cimbom.yolunda1905 | 🔥 Galatasaray, Hakan Çalhanoğlu transferi için her  zamankinden daha ciddi. Inter ise transferin yönetiliş şeklinden ve  oyuncunun... | Instagram

Galatasaray Transferde Büyük Oynuyor! Hakan Çalhanoğlu İçin Harekete Geçildi

Bonservissiz yada çok ufak bir bedelle örneğin 3-5m euro civarına çözebiliyorsak buyursun gelsin alternatifli kaliteli kadromuz olur ama bunun dışındaki seçenekler saçma bir hareket olur bizim adımıza. Madem çok koyu Galatasaray taraftarı kendisi alsın bonservisini gelsin, max 3-4m civarına oynarsa bizim için uygundur

Ben bu arkadaşın tüm takımın dengesini bozacağını tüm momentumuzu sıfıra yakınsayacağını düşünüyorum. İstemiyorum gelmesin. Hele ki bir de 40 milyon euralar falan konuşuluyor aman aman sakın.
Öz cimbomlu geyiğini de bir zahmet geçelim. Çok gördük öyle.

maç başı 1 top kapma 1.25 tackle yapan dünyanın en iyi ön liberosunu diğerleri ile kıyaslar mısınız lütfen bilmediğimden soruyorum bu istatistikler dünya standartlarının ne kadar üstünde

1750066320020.webp

hakan haberi çıkınca sara şöyle hissettiriyor

Ekli dosyalar

• 670ca515-6f82-43bc-8743-662a010a37c5.webp
    670ca515-6f82-43bc-8743-662a010a37c5.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 12
Geri
Üst Alt