GSC Anket Hakan Çalhanoğlu'nun Transfer Edilmesini İster misiniz?

Hakan Çalhanoğlu'nun Transfer Edilmesini İster misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    117
  • Anket kapatılmış .
Real Madrid orta sahasına tecrübeli topçu arıyordu ister misiniz araya girip Hakanı ayıklasın.

Bizim Hoca'ya kan davası güder gibi düşmanlık edenlerin pek çoğunun daha Hakan'ın adı bile geçtiği anda karşı olmayı geçtim neredeyse futbolcu olmadığını ortaya koyacak kadar cephe alması bana hiç tesadüf gibi gelmiyor. Enteresan.

Galatasarayin menfaatlerini isteyen bu adami istemez , maden oyle has cimbomlu son sozlesmeyi uzatmayip gelseydi ac mi kalacakdi bizde? Simdi bitmis sakatliklar baslamaya baslamis ''geliyim cocukluk askima'' yok yaavvv
hakan burak elmas döneminden beri haber yolluyor alın diye. hatta bu konuda röportajı bile var. sanırım bu sözleri ilkay için söylemek yerinde olur zira hakan hala formunun zirvesinde bir orta saha. geçen sene bayern e gitmedi, bu bile yeterli.

Nöbette evet demiştim burada hayır diyorum

Egemen başkanın değerlendirmesi büyük oranda doğru

Nöbette bonservisi şunun altında olursa fln demiştim belli ki olmayacak

Ayrıca muhtemelen Lemina kesilecek

O yüzden artık cevabım hayır

Gelirse tabii ki üzülmeyiz. Ayrıca bunların ne yapıp edip daha kötüsünü daha pahalıya alma potansiyelleri de çok yüksek. Ama biraz da şımarıklık yapalım. Hayır

Adam kariyer boyu 60 milyon dan fazla para kazanmis , bu sartlarda hayilin takiminda oynamak icin fedakarlik yapar maas konusunda ama pasamiz 10 milyon istiyormus + Bonservis .Bu rakamlarl bonservisi elinde olacak daha genc bir dünya yildizi gelmezmi bize?

Eğer 30m bonservis konusu gerçekse istemem ama daha uyguna alma şansı varsa elbette isterim. Sara'yı 25'e satma durumu olursa o zaman kesin isterim.

İsterim dedim ama çok kararsızım aslında bize uymayabilir ama saranın yerine de daha iyi olabilir

Maliyeti ne kardeşim bu adamın

€25m bonservis €8m maaş mı

Öyle görünüyor çünkü bi bakınca

Hakan transferini 2012’deki Hamit ile Burak transferine benzetiyorum orada da çok kaliteli iki tane yerli oyuncu ile takip eden sezonu domine etmiştik bu tip yerli oyuncular hem psikolojik üstünlük hem de kan tazelemesi açısından çok önemli ki Hakan iki hafta önce Şampiyonlar Ligi finali oynamış bir oyuncu ve ciddi oyuncu meziyetlerine sahip Gabriel Sara ile kıyaslanması çok yanlış çünkü Sara’nın olmak istediği kişi zaten Hakan, 10 milyon 12 milyon bandına Hakan’ın alınıp makul bir maaş ile burada makulden kastım İnter'de aldığı veya İnter'de aldığının biraz daha azı çünkü neticede burada taze 3 veya 4 yıllık sözleşme yapacak toplamda alacağı paraya bakmalı. İnter'de iki yıl daha sözleşmesi ve garanti 12 milyonu var ise burada üç yıl da o parayı almayı kabul etmeli.

İstiyorum ya da istemiyorum seçeneklerinden birini seçip, geçecek kadar basit bir konu değil. Maliyet, orta saha kurgusu ve diğer alternatifler birlikte bakıp değerlendirmek gerekiyor.

Eğer bonservisi 20 milyon EUR' dan düşük, yıllık maaşı da 5-6 milyon EUR civarında olacaksa alır her türlü rotasyona katarsın ama öyle 30 milyon EUR' lar, 8-10 milyon EUR maaşlar yapacağı katkıya değmez bence, o paraları başka yerlere harcamayı tercih ederim.

Maliyet dışında mevcut orta saha kurgusuna ve diğer alternatiflere de bir bakmak lazım.

Kupadaki Fenerbahçe maçından sonra Lemina-Torreira-Sara üçlüsü ile oynadık ve bu orta saha kurgusu bizi üzmedi. Mevcut düzende Hakan, Lemina'nın alternatifi değil, Torreira'nın da değil, bir tek Sara'nın alternatifi gibi gözüküyor. Ancak Hakan, İtalya' da gösterdiği yüksek performansı Sara' nın bizde oynadığı pozisyonunda göstermedi.

Hakan'ın transfer edildiğini varsayalım, Hakan-Torreira-Sara ile oynayacaksak, Hakan 6, Torreira 8 ya da Torreira 6, Hakan 8, ben bunu istemem işin açıkçası, Lemina gelmeden evvel fiziksel ve defansif açıdan çektiğimiz acıları unutmadım çünkü. Sara satılır, Lemina ve Torreira' nın önünde Hakan oynar bir başka alternatif tabi ki ama bu değişiklik bizi ne kadar yukarı taşır tartışılır.

Orta saha kurgusunda Lemina'nın önüne aynı özelliklerde, oyun kurgusunu değiştirmeyecek birini almak bana daha mantıklı geliyor. Mesela Partey, bir yere imza attı mı hiç bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bonservisi elinde ve geçen sezon da sakatlık sorunlarını atlatmış gibi gözüküyordu.

Geri
Üst Alt