Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı? (İmza Kampanyası)

Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı?

• Evet

Oy: 76 60,8%
  • Hayır

Oy: 49 39,2%

• Kullanılan toplam oy
    125
Ahahah ulan nasıl korktu bu hayırcılar sırf hakandan tepki görmeyeyim kafasındalar

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler Hakan kalacaksa Aydın da kalacak

Ona göre seçin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yerli oyuncu düşmanı. Yıllık 3 milyon kazanıp karpuz büyüten oyuncu fetisisti hakan gitmelidir.

HAYIR diyenlerin aynı zamanda Aydın düşmanı olması gözlerden kaçmamalı.

Aydın kardeşimiz bir komploya kurban gitmiştir. Araştırılsın.
@Emrah Yıldırım

10410482_700015720045528_1756329193299797798_n_539_332_c1.jpg

Erman Türker yaşlılar lobisinin evet oyunu görmek tüm destegını hisstmek isteriz

Aydın aslan kardeşimizi forumdan dehleyenler vicdan azabı çekiyo şu an..

Çok şeyler yaşadı belki bu forumdan atıldı dışarıdan izledi herşeyi !
Alıştı belki bazı şeylere şu an ondan özür dileselerde hiç birşey eskisi gibi olmayacak.. psikolojisi alt üst olmuş 1 insan evladı o.

NKGSDVBS
TapaTalK

@Erman Türker yaşlılar lobisinin evet oyunu görmek tüm destegını hisstmek isteriz
Hakan'ın Chedjou konusundaki tutumundan dolayı rahatsızım lakin bir o kadar da Sneijder konusundaki tutumu var o konuda hemfikirim. Kendisinin dediğim dedik çaldığım düdük gibisinden rahatsız edici bir tavrı var gibi. Bu yüzden kararsızım.

Not: Mümkünse Osman bu mesajı görmesin :D

Uzun süredir forumda aktifim ve engelli listemdeki tek isim her şeye muhalefet olması,her şeyin en iyisini ben bilirimci havası ve aşırı derecede yabancı hayranı olmasıyla kendisi.
Başka sözüm yok :D

Hakan'ın Chedjou konusundaki tutumundan dolayı rahatsızım lakin bir o kadar da Sneijder konusundaki tutumu var o konuda hemfikirim. Kendisinin dediğim dedik çaldığım düdük gibisinden rahatsız edici bir tavrı var gibi. Bu yüzden kararsızım.

Osman SEDEN

Hakanın dünden beri hiç bir post atmaması kafalarda soru işareti bırakmıyor değil tabi

ff07f-erdogani-elestireyim-derken-komik-oldular.jpg

NKGSDVBS
TapaTalK

Son iki mesajınızda belirttiğiniz düşüncelere tamamen katılmaktayım.

Ayrıca bir üye bu şekilde forumdan uzaklaştırıyorsa o zaman benim aklıma burada "Forum Kurallarının" da bir hükmü olmadığını düşünürüm, çünkü bu şekilde belki kuralları ihlal eden bir üye forumda kalıp, ihlal etmeyen bir üye de uzaklaştırılabilir.

Özgür, bu forumda saygı duyduğum ve fikirlerine değer verdiğim kişilerden birisin, seninle polemiğe girmek istemem,
ne demek istediğimi anlayabilecek birisin ama ben tekrar söyleyim: herkes benzer durumlar için yeni bir konu açarsa biz burada sadece o gitsin bu kalsın gibi forumun amacının dışında şeylerle uğraşmak zorunda kalırız, haa bana dersen ki okuma sen de bu konuyu, ben de derim ki siz de hakan delikanlının mesajlarını okumayın veya dikkate alıp cevap vermeyin. Neyse beni çok da ilgilendiren bir durum değil hakan veya başkaları, ben sadece söylemem gereken şeyleri söyledim objektif olma açısından en azından kendime. siz bilirsiniz.

Osman SEDEN

Geri
Üst Alt