Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
Ahahah ulan nasıl korktu bu hayırcılar sırf hakandan tepki görmeyeyim kafasındalar
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakan'ın Chedjou konusundaki tutumundan dolayı rahatsızım lakin bir o kadar da Sneijder konusundaki tutumu var o konuda hemfikirim. Kendisinin dediğim dedik çaldığım düdük gibisinden rahatsız edici bir tavrı var gibi. Bu yüzden kararsızım.@Erman Türker yaşlılar lobisinin evet oyunu görmek tüm destegını hisstmek isteriz

Osman SEDENHakan'ın Chedjou konusundaki tutumundan dolayı rahatsızım lakin bir o kadar da Sneijder konusundaki tutumu var o konuda hemfikirim. Kendisinin dediğim dedik çaldığım düdük gibisinden rahatsız edici bir tavrı var gibi. Bu yüzden kararsızım.
Not: Mümkünse Osman bu mesajı görmesin![]()
İhtiyar heyetinin destegi bu davada kilit rol oynayacaktir, lakin Mehmet Arslaner bizi sasirtmistir.Erman Türker yaşlılar lobisinin evet oyunu görmek tüm destegını hisstmek isteriz
Özgür, bu forumda saygı duyduğum ve fikirlerine değer verdiğim kişilerden birisin, seninle polemiğe girmek istemem,
ne demek istediğimi anlayabilecek birisin ama ben tekrar söyleyim: herkes benzer durumlar için yeni bir konu açarsa biz burada sadece o gitsin bu kalsın gibi forumun amacının dışında şeylerle uğraşmak zorunda kalırız, haa bana dersen ki okuma sen de bu konuyu, ben de derim ki siz de hakan delikanlının mesajlarını okumayın veya dikkate alıp cevap vermeyin. Neyse beni çok da ilgilendiren bir durum değil hakan veya başkaları, ben sadece söylemem gereken şeyleri söyledim objektif olma açısından en azından kendime. siz bilirsiniz.
Osman SEDENHakan'ın Chedjou konusundaki tutumundan dolayı rahatsızım lakin bir o kadar da Sneijder konusundaki tutumu var o konuda hemfikirim. Kendisinin dediğim dedik çaldığım düdük gibisinden rahatsız edici bir tavrı var gibi. Bu yüzden kararsızım.
Not: Mümkünse Osman bu mesajı görmesin![]()
İhtiyar heyetinin destegi bu davada kilit rol oynayacaktir, lakin Mehmet Arslaner bizi sasirtmistir.
Hayır oyu veren arkadaşlar iyi düşünsün 30k takipcili 5 ünlu futbol bilen bayan forumumuza uye olarak intikal edecektir hakan gıttıkten sonra.
Hayır veren arkadaşlar kararını tekrar gözden geçirmeli
Sende uzaktan uzaktan konuşuyorsun rengini belli etsene.
Yanlış adresİhtiyar heyetinin destegi bu davada kilit rol oynayacaktir, lakin @Mehmet Arslaner bizi sasirtmistir.
İhtiyar heyetinin başı B. Arda Aycan 'dır.