Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.679
- 20.238
- 2.193
Oyumu vereyim bende.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyumu vereyim bende.
![]()
Durum böyle olacak gibi
![]()
@Adem Çakar Bey selamlar, Hakan'a oluşan bu öfke patlamasının sebebini anlamak için son mesajlarına göz attım ve sizin olaya müdahil olup tarafları itidale davet ettiğinizi gördüm. Daha önce başka bir konuda tatlı tatlı tartışan Sarper ve Arda'nın bir anda küfürleşmesine sebebiyet vermenizi de göz önünde bulundurarak bu gibi toplara girmemenizi rica ediyorum. Nasıl başarıyorsun bilmiyorum ama ortalığı sakinleştirme çabaların hep olayı bir üst seviyeye taşıyor.![]()
tatlı tatlı uyarırken ortamı yatıştırmaya çalısırken sarper bey durduk yere çıldırmıştı değil mi?@Adem Çakar Bey selamlar, Hakan'a oluşan bu öfke patlamasının sebebini anlamak için son mesajlarına göz attım ve sizin olaya müdahil olup tarafları itidale davet ettiğinizi gördüm. Daha önce başka bir konuda tatlı tatlı tartışan Sarper ve Arda'nın bir anda küfürleşmesine sebebiyet vermenizi de göz önünde bulundurarak bu gibi toplara girmemenizi rica ediyorum. Nasıl başarıyorsun bilmiyorum ama ortalığı sakinleştirme çabaların hep olayı bir üst seviyeye taşıyor.![]()
@Adem Çakar Bey selamlar, Hakan'a oluşan bu öfke patlamasının sebebini anlamak için son mesajlarına göz attım ve sizin olaya müdahil olup tarafları itidale davet ettiğinizi gördüm. Daha önce başka bir konuda tatlı tatlı tartışan Sarper ve Arda'nın bir anda küfürleşmesine sebebiyet vermenizi de göz önünde bulundurarak bu gibi toplara girmemenizi rica ediyorum. Nasıl başarıyorsun bilmiyorum ama ortalığı sakinleştirme çabaların hep olayı bir üst seviyeye taşıyor.![]()
Hakan Delikanli GSC ile yollarini ayirdiktan sonra hangi foruma transfer olacak acaba.
Merak ediyoruz.
Kaç saattir seni bekliyoruz yorum yapsana birader!!!!
-Tapatalk-