Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı? (İmza Kampanyası)

Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı?

• Evet

Oy: 76 60,8%
  • Hayır

Oy: 49 39,2%

• Kullanılan toplam oy
    125
Oyumu vereyim bende.

ja1935t.jpg

Adem Çakar Bey selamlar, Hakan'a oluşan bu öfke patlamasının sebebini anlamak için son mesajlarına göz attım ve sizin olaya müdahil olup tarafları itidale davet ettiğinizi gördüm. Daha önce başka bir konuda tatlı tatlı tartışan Sarper ve Arda'nın bir anda küfürleşmesine sebebiyet vermenizi de göz önünde bulundurarak bu gibi toplara girmemenizi rica ediyorum. Nasıl başarıyorsun bilmiyorum ama ortalığı sakinleştirme çabaların hep olayı bir üst seviyeye taşıyor. :D

Beyler içimdeki muhalife uyarak hayır veriyorum. Ne de olsa kaybetmeye alıştık.

@Adem Çakar Bey selamlar, Hakan'a oluşan bu öfke patlamasının sebebini anlamak için son mesajlarına göz attım ve sizin olaya müdahil olup tarafları itidale davet ettiğinizi gördüm. Daha önce başka bir konuda tatlı tatlı tartışan Sarper ve Arda'nın bir anda küfürleşmesine sebebiyet vermenizi de göz önünde bulundurarak bu gibi toplara girmemenizi rica ediyorum. Nasıl başarıyorsun bilmiyorum ama ortalığı sakinleştirme çabaların hep olayı bir üst seviyeye taşıyor. :D

:asd:

@Adem Çakar Bey selamlar, Hakan'a oluşan bu öfke patlamasının sebebini anlamak için son mesajlarına göz attım ve sizin olaya müdahil olup tarafları itidale davet ettiğinizi gördüm. Daha önce başka bir konuda tatlı tatlı tartışan Sarper ve Arda'nın bir anda küfürleşmesine sebebiyet vermenizi de göz önünde bulundurarak bu gibi toplara girmemenizi rica ediyorum. Nasıl başarıyorsun bilmiyorum ama ortalığı sakinleştirme çabaların hep olayı bir üst seviyeye taşıyor. :D
tatlı tatlı uyarırken ortamı yatıştırmaya çalısırken sarper bey durduk yere çıldırmıştı değil mi?
unutamayacağım bir olaydır

Hakan Delikanli GSC ile yollarini ayirdiktan sonra hangi foruma transfer olacak acaba.

Merak ediyoruz.

Eger bir yerde savas kopduysa, taraflari ilk olarak itidale davet edenlere süphe ile yaklasmak lazim sayin Arslaner...

Geri
Üst Alt