Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı? (İmza Kampanyası)

Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı?

• Evet

Oy: 76 60,8%
  • Hayır

Oy: 49 39,2%

• Kullanılan toplam oy
    125
Başıma bir iş gelmeyecekse hayır :D

Sneijder gitsin = Hakan atılsın.

Yazık :(

Secim_Evet.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Alkisliyoruz milletce alkisliyoruz

Gelin oy verin gitsinler diyoruz

Evet evet evet.

Arkadaşlar 3'er 5'er feyk hesap açıp oralardan da evet diyelim lütfen.

Teşekkürler.

Cogulluga uymamiz lazim.

Bende Evet Diyorum.

Secim_Evet.webp

Belirtmek gerekir ki forum içerisinde farklı sesler farklı görüşler ve kimliklere söz hakkı vermek esastır.

Eğer farklı fikirler ve kimlikler ile burada yer alamayacaksak forumun anlamı ne ki?

Bu yüzden Aydın Aslan'ın geri gelmesi gerektiğini düşünüyorum.

Hakan da gitsin tabii soru mu bu?

Almancı lobisini belirlemek adına hoş bir konu oldu. Gelecek hedefler arasında bu lobi var

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Naaptı ya bu çocuk 20 sayfa boyunca taşlanacak? Hayır ben de bileyim de bir taş da ben sallayayım. ????????????

Atılmayı gerektirecek ne yaptı ? Gördüğüm kadarıyla Hakan sürekli birileriyle polemik halinde bunu kendisi mi yapıyor yoksa üzerine mi gidiliyor bilmiyorum ama gerekçe buysa hayır diyorum.

Belirtmek gerekir ki forum içerisinde farklı sesler farklı görüşler ve kimliklere söz hakkı vermek esastır.

Eğer farklı fikirler ve kimlikler ile burada yer alamayacaksak forumun anlamı ne ki?

Bu yüzden Aydın Aslan'ın geri gelmesi gerektiğini düşünüyorum.

Hakan da gitsin tabii soru mu bu?
Sırf trollük yapacaksa gelmesin , ayrıca sahte isimlere artık bir son verilmesi gerektiğini düşünüyorum, sahte ek profiller de cabası

Forum ahalisi birilerini asacağına trollerin ve sahte hesapların peşine düşsün önce.

Hayır diyorum ama bu "hayırı" Hakanın kalmasından daha çok 3-5 kişinin toplanıp hoşuna gitmeyen bir şeyi/bir kimseyi yok etmesine karşı olduğum için kullanıyorum. Hakanın eleştirilecek çok yanları var, tamam ama onu göndermek isteyenlerin yok mu??? Başka biri de çıkıp onlar için oylama yaptırsa hoşlarına gider mi bu arkadaşların??? Mesela hemen bikaç mesaj üstte bir arkadaşımız kafasına göre lobi belirlemiş hedef koymuş vs. Bu forumda bunlarımı yapacağız tahammül ve sabır göstererek Galatasarayı mı takip edeceğiz??
Bu anti-demokratik hatta lobi belirleyenlerin oluşturduğu bu lobiye çanak tutan yöneticileri de kınıyorum.

Geri
Üst Alt