Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı? (İmza Kampanyası)

Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı?

• Evet

Oy: 76 60,8%
  • Hayır

Oy: 49 39,2%

• Kullanılan toplam oy
    125
Aydın Aslan >>>> Astınız. :hang:

Hakan Delikanlı >>>> Zehirlediniz. :sad007:

Sinan Bilgin >>>> yiyin gitsin :nargile:

Farklı görüşlere saygılı olmak adına hayir

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu amacından cıkmış

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hakan ne olduysa çıplak fotomu gördükten sonra bu hale geldi.

çünkü sarper gibi kendini troll sananlar yüzünden

adam mhp şarkısını atıyor komik olduğunu sanıyor

@Sarper Yıldırım komik değilsin

sen git milleti alıntılayıp sorular sor

Tarafımı belli etmek için atmıştım onu (Referandum şarkısıydı,hayır yani anlamadıysan yazayım.) anlamadıysan yapacak bir şeyim yok...

Troll konuyu kirletiyor,tamamen algi operasyonu

Kanmayin beyler,oyunuzu kullanin

dün gece ki konuyu okudum,"attırmayan şerefsizdir" diye yazmış,sıkıntılı bir durum

az çok tanıdıysam Hakan ı ,eğer atılmaz da kalırsa kendisine muhalif olanlara sürekli bununla saldıracaktır

bence çıkmaza girmiş konu

sonrası için düşününce ise çoğulcu olmak yerine çoğunluğun kararına uyulmalı diye düşünüyorum

oyum hayır ama evet ler çoksa müsamaha gösterilmemeli

serefsizdir muhabbetini her tartismada kullanacagi cok dogru bi tespit. Hele bunu bide susleyerek anlatir o.

Bu konu açıldıktan sonra Hakan reis ortalıkta görünmedi

Herhal kendi gitti

Evet oyu çoğunlukta. Hakan madem bazılarına saygısız, aşağılayıcı konuştu, o zaman ona göre ceza verilebilir bence. Forumdan atmak her türlü farklı fikrin çıktığı bu foruma yakışmaz diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi ekstra postları varsa, insanları rencide edici davranışlar sergilemişse asla müsamaha gösterilmemelidir. İlk başta konuyu tam olarak bilmediğimden "Hayır" demiştim ama eğer diğer üyeleri rencide edici, aşağılayıcı ifadeler varsa fikrimi değiştirebilirim.

Kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yoktur. Bilgili de olsan, alim de olsan önce insan olmak gerekir. Hayırlı forumlar

Geri
Üst Alt