Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı? (İmza Kampanyası)

Hakan Delikanlı Forumdan Atılmalı mı?

• Evet

Oy: 76 60,8%
  • Hayır

Oy: 49 39,2%

• Kullanılan toplam oy
    125
atarlı giderli soyisimli üyeleri gözaltına alalım kendini ele verecektir örn;
xxxx yakar
xxxx yıkar
xxxx deliyürek
xxxx alemdar
xxxx memati
xxxx efe
xxxx dayı
xxxx yeğen
xxxx peker
xxxx ezel
vs
vs

Baylar konuya hakim olmak açısından şu tartışma çıkan konuyu okudum az evvel, Hakan'a bayağı gıcıksınız yav :red:

6 ay myc + soyadı değişimi de masadaki seçeneklerden biri olmalı. He ilk seçenek tabi ki atın gitsin ama olur da yumusarsaniz diye dedim.

S. Serhat Türkel vardı yıllar önce banlanmıştı o, bu konuda aklıma geldi, geri gelmedi mi o fake üyelikle falan bilen var mı?

Bazı arkadaşlar "farklı fikirlere saygılı olmak gerekir" diyerek hayır oyu kullanmış.

Ancak büyük çelişkiye düşmüşler bahse konu şahıs kendisi gibi düşünmeyenlerden alıntı yaparak sürekli aşağılayıcı ve alaycı tavırları nedeniyle sevilmemektedir zaten.

Farklı fikirlere saygı istiyorsanız bu tip insanlardan uzak durmalısınız.

Benim forumda gördüğüm en farklı fikirleri savunan kişi Adem Çakar dır. Ama kimsenin çıkıp adem hakkında kötü bir yorumunu göremezsiniz.

Konuyu çarpıtmayalım

#10 yorum :005:

Bazı arkadaşlar "farklı fikirlere saygılı olmak gerekir" diyerek hayır oyu kullanmış.

Ancak büyük çelişkiye düşmüşler bahse konu şahıs kendisi gibi düşünmeyenlerden alıntı yaparak sürekli aşağılayıcı ve alaycı tavırları nedeniyle sevilmemektedir zaten.

Farklı fikirlere saygı istiyorsanız bu tip insanlardan uzak durmalısınız.

Benim forumda gördüğüm en farklı fikirleri savunan kişi @Adem Çakar dır. Ama kimsenin çıkıp adem hakkında kötü bir yorumunu göremezsiniz.

Konuyu çarpıtmayalım

:ka21:

6 Ocak Murat Hulagu Istiklal Mucadelesi olarak honore edelim

@Melih Peker kıskıvrak ensenlendin sayın doktor bey
kacak-1.jpg

Son düzenleme:
Forumda bu kadar sevmeyeni olan insan az rastladım..

NKGSDVBS
TapaTalK

Geri
Üst Alt