- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Ozan abi bilmem katılır mısın yaşı ilerledikçe gıybet yapma oranı artıyor.
İki dakikada sattın demek, bundan sonra her şey çok farklı olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rom dandir o çarpıyor. ?Ozan abi bilmem katılır mısın yaşı ilerledikçe gıybet yapma oranı artıyor.
İki dakikada sattın demek, bundan sonra her şey çok farklı olacak.
Muhatap almıyor sanırım Mehmet Bey'i. Doğrusunu yaptığını düşünüyorum. Netice de adam gidici. Örmın burada kalıcı.
Mehmet, çok pis katakulliye geleceksin gibi bir his var içimde, bir kalkışma sezinliyorum, dikkatli ol kardeşim![]()
Ateş olsa cürmü kadar yar yakar abi, en azından kim dost kim düşman görmüş oldum.![]()
Saygılar sevgiler.
Mehmet, çok pis katakulliye geleceksin gibi bir his var içimde, bir kalkışma sezinliyorum, dikkatli ol kardeşim![]()
Ağabey özellikle senin şu lobi fırıldağı ve mikserine karşı bu kadar yumuşak davranman enteresan bir durum. Kandırılmış olabilirsin diye düşünüyorum. Allah sonunu hayır etsin![]()
Ağabey özellikle senin şu lobi fırıldağı ve mikserine karşı bu kadar yumuşak davranman enteresan bir durum. Kandırılmış olabilirsin diye düşünüyorum. Allah sonunu hayır etsin![]()
Bu iş çok uzadı, özelden telefon ver yarın geliyorum izmire.
İ büyük olacak.
İşte böylede manyak bir adam.
Tam sinirlendim bavulumu hazırladım mermi manyağı yapmaya gideceğim bir anda bütün sinirim geçti gitti...
Bugün kar yağmış oralara, çıkıp kartopu da oynadınız mı görmemiş gibi ?
Almancı Lobisi yavaş yavaş çökecek ...
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala mı aynı mevzu?Kul hakkı yedi abi (benim) o gün bugündür gıcığım kendisine, Yiğit gibi özür dilerse affederim ama.![]()
İnanmayın zaten hocamÇok sert bir suçlama, inanmak istemiyorum. @Erman Türker 'in bu konudaki yorumunu bekleyeceğim.![]()
Yok la uyuya kalmışımHah şöyle anlaşılır bir dil kullan, herkesin kafası senin gibi ayık değil. Rezene-papatya içmiyor insanlar![]()
Bu arada Erman kuvvetle muhtemel donuyor şu an. Elektrikler yok büyük ihtimalle, hava koşulları dışarıda olma ihtimalini sıfırladığından; bu saatlerde kesin buralarda olurdu.
Eyw. kardeşimMehmet Bey'i atın artık şu forumdan. Örmın ağabeyine sürekli hakaret ediyor. Birde çok gıybet konusunda sınır tanımıyor.
Cevapsız bırakır mıyım? Benim cevabım şöyle olacak;Ormin bey nerede?
Bu hakaretlere muhakkak bir cevabı olsa gerek.