Hakan Delikanlı Karar Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan abi bilmem katılır mısın yaşı ilerledikçe gıybet yapma oranı artıyor.

Nasıl katılmam. Evrenin başlangıcında bu adam gayet efendi, bilgili, görgülü haza bir beyefendi görünümü çiziyordu. Sonra ne oldu ise kendi içinde bir ''Big Bang'' yaşadı ve sonuç ortada. Bizde ilk zamanlarına aldandık. Kalktık ''GSE'' olsun dedik. Faal nedamet getiriyorum resmen. Bu adamın 50'li yaşları falan hiç çekilmez. Herkese bir kulp kendisine wok tava bulur.

Muhatap almıyor sanırım Mehmet Bey'i. Doğrusunu yaptığını düşünüyorum. Netice de adam gidici. Örmın burada kalıcı.

Hah şöyle anlaşılır bir dil kullan, herkesin kafası senin gibi ayık değil. Rezene-papatya içmiyor insanlar :D

Bu arada Erman kuvvetle muhtemel donuyor şu an. Elektrikler yok büyük ihtimalle, hava koşulları dışarıda olma ihtimalini sıfırladığından; bu saatlerde kesin buralarda olurdu.

Mehmet, çok pis katakulliye geleceksin gibi bir his var içimde, bir kalkışma sezinliyorum, dikkatli ol kardeşim :D

Mehmet, çok pis katakulliye geleceksin gibi bir his var içimde, bir kalkışma sezinliyorum, dikkatli ol kardeşim :D

Ağabey özellikle senin şu lobi fırıldağı ve mikserine karşı bu kadar yumuşak davranman enteresan bir durum. Kandırılmış olabilirsin diye düşünüyorum. Allah sonunu hayır etsin :D

Ağabey özellikle senin şu lobi fırıldağı ve mikserine karşı bu kadar yumuşak davranman enteresan bir durum. Kandırılmış olabilirsin diye düşünüyorum. Allah sonunu hayır etsin :D

Fırıldak mı? Çok ayıp yav :D

Bu iş çok uzadı, özelden telefon ver yarın geliyorum izmire.

İ büyük olacak.

İşte böylede manyak bir adam. :D

Tam sinirlendim bavulumu hazırladım mermi manyağı yapmaya gideceğim bir anda bütün sinirim geçti gitti... :D

Bugün kar yağmış oralara, çıkıp kartopu da oynadınız mı görmemiş gibi ?

İşte böylede manyak bir adam. :D

Tam sinirlendim bavulumu hazırladım mermi manyağı yapmaya gideceğim bir anda bütün sinirim geçti gitti... :D

Bugün kar yağmış oralara, çıkıp kartopu da oynadınız mı görmemiş gibi ?

Ayıkken gelme zaten :D Ayıkken bende kendimi çok sevmiyorum :D Ayvalığa geçtim, inan Ankara karını aratmaz bir kar var :D Ankara'da görmemiş gibi çok oynadık kar topu :D

Gün gelecek herkes beni haklı bulacak demiştim ne yazık ki bazılarına uyarmama rağmen bana karşı Hakanı savundular ve o gün geldi beni kim olduğumu öğrendiniz.Ben her zaman doğruların gerçeklerin peşindeyim ve hala da gerçeklerin peşindeyim nerede pislik var o lekeyi temizlemek için can atarım o yüzden beni böyle bilesiniz Hakanın böyle birisi olduğunu yeni mi anladınız.

Tankla, tüfekle gelin bekliyoruz !

_14689153070.jpg

Kul hakkı yedi abi (benim) o gün bugündür gıcığım kendisine, Yiğit gibi özür dilerse affederim ama. :D
Hala mı aynı mevzu? :D Gidicisin işte kardeşim kafayı takmışlar sana beyhude zorlama :D Benim üzerime oynayarak hd'nin yanına gitmekten kurtulamazsın.

Çok sert bir suçlama, inanmak istemiyorum. @Erman Türker 'in bu konudaki yorumunu bekleyeceğim. :D
İnanmayın zaten hocam :D Gidici olduğunu anlayınca acitasyona başlamış ve bunu ben yokken yapmış kerkenez.

Kendisinin dediğine göre bir Esc yarışmasında kendisinin 6 ay boyunca beklettiği bir parça ile katılmışım ve o parça ile şampiyon olmuşum. Yarası oradan gocunuyor işte önemli bir şey değil. Evanescence - Bring me to life gibi hit bir parçayı 6 ay beklet sonra başkası katılınca ağla. Kul hakkı dediği bu :D Destekçileri de Arda ağabey ve Güray. Biri beyaz türk biri faiz lobisi. Bozacının şahidi şıracı yani :D

Hah şöyle anlaşılır bir dil kullan, herkesin kafası senin gibi ayık değil. Rezene-papatya içmiyor insanlar :D

Bu arada Erman kuvvetle muhtemel donuyor şu an. Elektrikler yok büyük ihtimalle, hava koşulları dışarıda olma ihtimalini sıfırladığından; bu saatlerde kesin buralarda olurdu.
Yok la uyuya kalmışım :D Soğuktan herhalde.

Mehmet Bey'i atın artık şu forumdan. Örmın ağabeyine sürekli hakaret ediyor. Birde çok gıybet konusunda sınır tanımıyor.
Eyw. kardeşim :D Bu sancılı süreçte yanımda olduğunu bilmek önemliydi. En kısa sürede yiyeceğiz o kerkenezin başını allahın izni ile.

Ormin bey nerede?
Bu hakaretlere muhakkak bir cevabı olsa gerek.
Cevapsız bırakır mıyım? Benim cevabım şöyle olacak;

Alamancı Breaker Team Osman SEDEN ve Recep Yıldırım ; İhtiyar heyeti arasında, alamancı tayfaya gizliden gizliye en büyük desteği veren isim kesinlikle Mehmet Arslaner 'dir. Bu önemli istihbaratı bilgilerinize sunar ve gereğinin yapılmasını arzu ederim.

Mehmet Bey'e ithafen;

jose-mourinho-6-horto-magiko.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt