Muzaffer Topçu
Cezalı
- 3 Mart 2015
- 1.439
- 790
- 873
Forum tarihinde alınacak daha iyi bir karar olamaz.
Tüm emeği geçenlere sizin nezdinizde teşekkür ederim.
Tüm emeği geçenlere sizin nezdinizde teşekkür ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş bir zamanda okuyacağım Hakan'ın mesajlarını, merak ettim epey.
Forumun yarisi bir gecede futbol cahili kaldi![]()
Sürekli provokasyonun cezası ihraçtır. Evet 6 ay yumuşatılmış karar.
Geçmişte de Hakanın 2 tane ihraç vakası vardı hakim olmadan sallamayalım.
Kimsenin cevabını görmedim yapmaya çalıştığın da bariz sallamak oluyor. Tepemin tasını attırma benim bak işine.Sallama gibi bir durum yok. Ben kendi fikrimi söyledim ve bence yazdım. Cevabı da Emrah yazdı ve konuyu anladım. Senin tekrar etmene gerek yoktu.
Kimsenin cevabını görmedim yapmaya çalıştığın da bariz sallamak oluyor. Tepemin tasını attırma benim bak işine.
Hahaha ne adamlar var ya Hakan için kavga ediyor :asd22:
SjdhshedhddddjdjsowhdnSalladıysam da salladım lan. Sana hesap mı vereceğim?! Kendini bi bok sanma! İşine gelmiyorsa beni de at forumdan. Çokta sikimde değil.
Hakan da sikimde değil! Ben adam gibi fikrimi yazdım. Kimseye saygısızlık yapmadım. Ama gelmiş bana artistlik yapıyor.

İlk yorumun tuhaftı kimse cevap vermemiş sana adam gibi açıklama yapmış niye atlıyorsun diyorsun adama nasıl cevap verseydi sana ?
Hayır, beni sallamakla suçluyor adam. Neyine sallayacağım? Yönetimdeki çoğu kişiyle yıllardır muhabbetim var. Orda Emrah ile şakalaştık. Fazla da uzatmadım.
Sakin olun beyler
Hakan Delicanli için değmez