İsmail Güldüren
Parçalı Üye
- 26 Kasım 2008
- 4.562
- 20
- 1.333
Aslan gibi degerli bir uye icin de referandum olmalidir kanaatindeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis goruyorsun iste en canli ornegi. olay çıkması için adamın adının geçmesi yetiyor. Ayrica hakanin umit catarin feyk hesaplarindan biri oldugunu en buyuk yatirimi bu hesaba yaptigini dusunuyoruz ve ciddi kanitlar var dönerse cikarip anlina anlina vurucazOsman başkan sen konuya vakıfsın anladığım kadarıyla, bu Hakan kardeşimiz futboldan çok anlıyordu da forum onu çekemiyor muydu ? Nedir olay tam olarak ?
Yalnız beyler "çokta sikimde değil" söz öbeğinde anlatım bozukluğu yok mu sizce de?
Yalnız beyler "çokta sikimde değil" söz öbeğinde anlatım bozukluğu yok mu sizce de?
Forumun yarisi bir gecede futbol cahili kaldi![]()
tesekkurler reisAvatar yakismis renktas
Cezaevinden haber geldi. Gözlerinden öpüp selam yolluyormus. Hay duygulandim ya.@Musap Aydinli reis konuyu yakından takip ediyor kendisine Selamlarımı yolluyorum.
Ya "çokta sikimde" dersin ya da "sikimde değil", diğer türlü bayağı umrumda anlamı çıkıyor. Neyse türkçesi kıt demiştim zaten bir çok kez örneğini gördük.aslan hakli gibi duruyor
sonucta net bir sekilde neresinde olmadigini sana teblig etmis
@Muzaffer Topçu
Olm yazıyorsun buraya Delikamlı falan millet çıldırıyor sonra tahrik olup şeyleriyle ilgili postlar atıyor.
EgaahssjdhdksjsNe ise beyler. Kendinize iyi bakın. Benden bu kadar.Keramettin TANRIVERDİ fazla uzatmaya gerek yok. Sana göre gerizekalı olabilir, sen de bana göre malın, şerefsizin önde gidenisin. Hadi şimdi eheuhuhuh falan yaz. Egonu tatmin et.