Hakan Delikanlı Karar Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osman başkan sen konuya vakıfsın anladığım kadarıyla, bu Hakan kardeşimiz futboldan çok anlıyordu da forum onu çekemiyor muydu ? Nedir olay tam olarak ?
Reis goruyorsun iste en canli ornegi. olay çıkması için adamın adının geçmesi yetiyor. Ayrica hakanin umit catarin feyk hesaplarindan biri oldugunu en buyuk yatirimi bu hesaba yaptigini dusunuyoruz ve ciddi kanitlar var dönerse cikarip anlina anlina vurucaz

Son düzenleme:
Yalnız beyler "çokta sikimde değil" söz öbeğinde anlatım bozukluğu yok mu sizce de?

Yalnız beyler "çokta sikimde değil" söz öbeğinde anlatım bozukluğu yok mu sizce de?
4350_178874.jpg

Muzaffer Topçu

Olm yazıyorsun buraya Delikamlı falan millet çıldırıyor sonra tahrik olup şeyleriyle ilgili postlar atıyor.

Ne ise beyler. Kendinize iyi bakın. Benden bu kadar. :) Keramettin TANRIVERDİ fazla uzatmaya gerek yok. Sana göre gerizekalı olabilir, sen de bana göre malın, şerefsizin önde gidenisin. Hadi şimdi eheuhuhuh falan yaz. Egonu tatmin et.

musap beye bende selamlarımı yolluyorum. yine bir çılgınlık yapıp sanırım ceza almış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt