Hakan Delikanlı Karar Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir foruma sığamıyoruz. En azından kalan sağlar bizim.

WgoOgQ.png

;(;(

Ne oldu sana Murhan?

Yöneticiliği bir daha dönmemek üzere bırakmak istedim lakin Disiplin Kurulu'ndan gelen ret kararı sonucunda Tahkim Kurulu'na gittim. Sensiz bu gemi yürümez dediler, dil döktüler. Büyüklük bende kalmalı dedim ve 15 gün verin en azından diyince göz yumdular. Tabiki bundan sonra GSCimbom'un
başına geleceklerden korkun diye ekledim ama onu pek duymadılar.

Selam ve dua ile.

Benim şahsi fikrim bu konu hakkında umarım ilerleyen zamanlarda emsal teşkil etmez. Çok kolay bir adam asmaca yöntemi. 3 veya 4 oturumlu mahkemeler kuralım. Kapalı oylama sistemi yapalım. Birşeyi madem yapıyoruz doğrusunu yapalım.

Selâmün aleyküm.

10 kez oylansa 10 kez hayır oyu verirdim.

Biraz önce bir karar aldım ve bunu Disiplin Kurulu'na bildirdim.

Bir Almancı olarak bunu gururuma yediremezdim.

Sağ olun, var olun.

Yolunmuş tavuğa dönmüşsün Murhan n'oldu gitti mi rütbe? :asd22:

Selâmün aleyküm.

10 kez oylansa 10 kez hayır oyu verirdim.

Biraz önce bir karar aldım ve bunu Disiplin Kurulu'na bildirdim.

Bir Almancı olarak bunu gururuma yediremezdim.

Sağ olun, var olun.
Aleyküm selam olmadık insanı sırf Alamancı diye savundun durdun sonunda rütben sökülmüş.
Bu kadar savunulacak ne vardı ☺️

Murhan kaşınıyor.

Kazanılan demokrasi zaferini kutluyoruz renkdaşlar

e8f6f635b7683f2a1f55d65134b1b3f4.jpg

-Tapatalk-

Valla ben de goygoy zannetmiştim ama ciddi ciddi atmışsınız adamı. Bence forum kuralları gereği hareket edilmeliydi. Forumda "üyeler birini istemezse forumdan atarız" diye bir kural yok. Bunu sırf Hakan için söylemiyorum. Yarın en sevmediğim üye bile olsa, sırf ben sevmiyorum diye forumdan atılmasını istemem. Hadi diyelim üyeleri tahrik ettiği için atıldı, bu da doğru değil. Çünkü bunun cezası 6 ay değil.
Son olarak bunun bir oyun olabileceğini de düşünüyorum. :) Çünkü birkaç gündür forum adeta Hakan ile yatıp, Hakan ile kalkıyor. Emrah, Acun gibi bir adam. Reyting için her şeyi yapar. :P

Valla ben de goygoy zannetmiştim ama ciddi ciddi atmışsınız adamı. Bence forum kuralları gereği hareket edilmeliydi. Forumda "üyeler birini istemezse forumdan atarız" diye bir kural yok. Bunu sırf Hakan için söylemiyorum. Yarın en sevmediğim üye bile olsa, sırf ben sevmiyorum diye forumdan atılmasını istemem. Hadi diyelim üyeleri tahrik ettiği için atıldı, bu da doğru değil. Çünkü bunun cezası 6 ay değil.
Son olarak bunun bir oyun olabileceğini de düşünüyorum. :) Çünkü birkaç gündür forum adeta Hakan ile yatıp, Hakan ile kalkıyor. Emrah, Acun gibi bir adam. Reyting için her şeyi yapar. :P

Şimdi şöyle bir durum var işin kapalı kapılar ardındaki boyutunu bilmiyorsunuz daha farklı meselelerde var çok sayıda uyarıldı kendisi hatta ve hatta bu sebepten ihraç bile aldı üyeler ama yine cezası 6 ayla sınırlandırıldı.Beni Acun gibi bir fenerli ile kıyas yapmanada ayrıca sövdüm canım kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt