Hakan Delikanlı Karar Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakann ilhak edildikten sonra üye sayısı ve günlük mesaj sayılarında da yukselme oldu gibi.
insanlar artık fikirlerini çekinmeden ifade edebiliyor demek ki rahat rahat ziyaretçi olmaktan çıkıp üye olup yorum atabiliyorlar.
Hakan var diye bunu yapmayanın afedersin ama aklına tüküreyim. Burası altı üstü bir forum. Gelirsin okursun, bilgi alırsın, ilgini çeken konularda yada bilgi sahibi olduğun konularda fikrini beyan edersin. Ama özellikle bu konuda okuduğum bazı mesajlardan anlaşılıyor ki aramızda ki bazı arkadaşlar sanal bir ortam olan forumu reel bir noktaya koymuşlar

Son düzenleme:
Yukarıdaki mesajıma ilaveten

Ve yine aramızda bazı arkadaşlar var ki reel hayatlarında yapamayacaklarını gelip burda yapıyorlar. sebepsiz yere hakaret ediyorlar, aynı fikirde olmayanları aşağılamaya kalkıyorlar ki forum kavramının ana fikri farklı fikirlerin beyan edilmesi ve şahsen benim en çok midemi bulandıran ve gözlemlediğim kadarı ile en büyük grubu oluşturan troller yada benim gözümde trollük maskesi arkasına saklananlar.

Bu maskenin arkasına saklanan arkadaşların aslında tek yaptığı burda pervasızca dalga geçmek ki benim gözümde dalga geçmek aşağılamanın bir başka şeklidir ve bilerek isteyerek provoke ederek insanları sinirlendirmek

Umarım Hakanın nezdinde yapılan uygulama milat olur ve bu adalet trollük maskesi arkasına saklanıp kendini şakacı olarak lanse etmeye çalışanlar içinde uygulanır. Geyik muhabbeti herzaman güzeldir ve özellikle bir takıma gönül vermiş yani ortak noktası olan insanların olduğu bir toplulukta olmazsa olmazdır ama işte bazı arkadaşlar bunun arkasına saklanıp bunu suistimal ediyorlar.

Burası sanal bir ortam o yüzden bu gerçeği unutmadan, abartmadan, herkesin fikrine saygı duyarak eğlenmek varken böyle davranışlarda bulunmak bir yerden sonra insanı sanal olan bir ortamdan bile soğutuyor.

Son düzenleme:
Hakan var diye bunu yapmayanın afedersin ama aklına tüküreyim. Burası altı üstü bir forum. Gelirsin okursun, bilgi alırsın, ilgini çeken konularda yada bilgi sahibi olduğun konularda fikrini beyan edersin. Ama özellikle bu konuda okuduğum bazı mesajlardan anlaşılıyor ki aramızda ki bazı arkadaşlar sanal bir ortam olan forumu reel bir noktaya koymuşlar
evet.

Neden "6" ay? Onu sorgulamak lazım bence. Neden 5 veya 7 değil de 6?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Peki 6 ay sonra Humeyni gibi dönmesine nasıl engel olacağız

HAYIR'cılardan başlayarak ikinci bir temizleme dalgası mı bekliyor bizi yoksa

Yönetimden açığa almalar başladığına göre bu dalga forum geneline de yayılmalı

forumda hatöcü kriptolar olabilir değerli yönetim üyelerinden ohal bekliyoruz.Gerekirse tehlike geçene kadar başlıklardan çıkmayıp nöbet dahi tutarız.

Yani forumun selameti için kripto hakancılar ivedilikle deşifre edilmeli mi diyorsunuz sayın Aslan? Eğer öyle ise ben bir şüpheli istihbaratı verebilirim; Benden pm yolu ile seri bir şekilde hamza avatarı talep eden bir smodunuz var ayıptır söylemesi. Kendisinden ciddi anlamda şüpheleniyorum. 1 Gbps internet kullanım kalitesi ise kendisinin yurtdışında yaşadığı ve kripto olduğunun en büyük delilidir.

Bilhassa Almanya-Hollanda-Avusturya bölgesinde yaşayanlara çok dikkat etmek lazım.

Bunlar çok tehlikelidir bazı çok iyi gizlenmiş durumunda olanların insanları küçümsemeden saatlerce durabildikleri dahi gözlemlenmiştir, öyle iyi eğitimliler.

Hakan'ın ihracı sonrası yaşanan kaos, doları 3.70 e dayandırdı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt