- 27 Ocak 2010
- 137.259
- 103.021
- 5.648
bizden biri osimhene cebimden 35 milyon verdim dese fbliler ortalığı yıkardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
safi holding ödemem derse kero napacak 1907 tl ye oynarKero transferinde febeye birsey girmemis. Safi kendi kendine sokmuṣ salak
Orasini bilemem dostum o kero ile safi arasindasafi holding ödemem derse kero napacak 1907 tl ye oynar
Kendi istiyor?Ödeme mal mısın
İşte niye istiyor onu anlamıyorum mallıkKendi istiyor?
Bir şey olmaz@Keramettin TANRIVERDİ böyle açıklamalara uefa gel buraya der herhalde
Duran icin sadece menajerinin 6 milyon aldığı iddiaları vardı.Duran'ı geçtim bu arada direkt dünyada bile sayılı oyuncu var 21m kiralama bedeli verilecek , üstüne 9-10 da maaş verdiler.Top top top seviye bir enayilik bu cidden.
Keramettin abinin hergun sergen nasılsın demesi karşılığı ben yaparimbu konunun gündemde kalması gerekiyor, sabitlenebilir mi ?
bir kişiyi görevlendirelim her gün upplasın.
Ne kadar bilgili bir adamBir şey olmaz
Sadece baz sözleşmesinin bu kadar düşük olması üzerinden niyet sorgulanabilir o kadar.
Sergen dön bu yoldan. sen sonunda kafayı yiyeceksinKeramettin abinin hergun sergen nasılsın demesi karşılığı ben yaparim
O işte şayibeli gibiYusuf satılmasa ne Asensio ne de Ederson’u alamayacaklardı zaten.
Divanda Aziz transfer yapamıyorsunuz para yok derken haklıydı.