Haber Hakan Safi: “Jhon Duran’ın bir yıllık kiralama bedeli 21 Milyon € tutuyor”

Fatif Terim uzerinden algi yapanlarin gozune sokun. Ha buarada, bizim yonetim neden hic bir aciklama yapmiyor? Acaba Liverpool maci var diye mi? Yani su olayin ustune gitmemek inanilmaz. Eger bir aksiyon almazlar ise vallahi kendi adima cok buyuk hayal kirikligina ugrarim bu yonetime karsi. Ister her sene sampiyon olsunlar. Ayni sey bizim basimiza gelseydi Fener'in neler yapacagini bi dusunsenize? Biz taraftar olarak bunlar ile imkanlarimiz el verdigi surece her mecrada savasiyoruz, ama soyle bir olay var ve hic bir aksiyon alinmiyor? Umarim arka planda birseyler yapiyorlardir.

Şikecilerin eski başkanı yalı bebesi her katıldığı programda bizim için devlete, fenerasyona, savcılığa dilekçelerin verildiğini söylerdi utanmadan.

Hem her türlü pisliği kendisi yapsın. Yüzsüz sonra bizi her yere şikayet edip takipçisi olacağız desin.

Dursun ne yapıyor peki? Sus pus. Dernek ne yapıyor peki? Sus pus.

Hayır buna da müdahil olmayacak iseniz o zaman o koltukta ne diye oturuyorsunuz? Anlamıyorum ki.

Koskoca camia sindirilmiş resmen susuyoruz. Biz bu kadar güçsüz mü oldukta ses çıkarmıyor kimse anlamıyorum.

Yok mu bunlardan korkmayan bir yönetici, bir avukat.

Konuyu gündeme getiren ve post atarak gündemde tutan tüm forumdaşlarima teşekkür ediyorum.

Ben,sen yok; biz varız!

Ama olması gerekenler yoklar işte.

Boşuna aylardır YÖNETİM İSTİFA demiyoruz.
Simit sarayı hakkında veya Başkanın otelleri aleyhinde birileri birşeyler söylesin hemen çıkıp cevap verirler ama.

Ama olması gerekenler yoklar işte.

Boşuna aylardır YÖNETİM İSTİFA demiyoruz.
Simit sarayı hakkında veya Başkanın otelleri aleyhinde birileri birşeyler söylesin hemen çıkıp cevap verirler ama.
Bizleri bastirmaya çalısan bir kesim var forumda. Özellikle süper modlarda bu kesimi doldurusa getirip bizim ustumuze saliyor. Ne yaparlarsa yapsinlar Cem, biz gerçekleri söylemekten geri duracak miyiz kardeşim???

Bizleri bastirmaya çalısan bir kesim var forumda. Özellikle süper modlarda bu kesimi doldurusa getirip bizim ustumuze saliyor. Ne yaparlarsa yapsinlar Cem, biz gerçekleri söylemekten geri duracak miyiz kardeşim???
Bu bok gibi avatarı çok aradın mı

Şu konu hakkında umarım birileri bir şeyler yapıyordur.

Yönetimden umudum yok ama dışarıdan birileri Avrupa'da ilgili yerlere dilekçeleri umarım vermiştir.

Şikeciler geçen gün hakemler ile ilgili dosya geldi. Savcılığa vereceğiz diye manipülasyon yapıyorlardı gene. Her zaman dediğim gibi şu safi denilen herifin açıklamasını bir yöneticimiz yapmış olsaydı şikeciler her yere gidip dilekçe verirler, gidip cb kapısında yatarlardı.

Bu konuyu gündemden düşürmemek gerekiyor.

Geri
Üst Alt