- 16 Haziran 2010
- 202.135
- 154.030
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşağı yukarı asgari ücret alıyorSercan Hamzaoğlu: "Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'den yıllık 222 bin TL maaş alıyor"
Yalniz ilginc birsekilde koçun parali muhabirlerinin hepsi birden aziz adaylığı sonrasi kuluple ilgili nekadar olumsuz pislik altında olay varsa ortaya dökmeye basladilarSercan Hamzaoğlu: "Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'den yıllık 222 bin TL maaş alıyor"
Belli ki alın teri ve helal bir iş değil, öyle olsa bu kadar rahatça savuramazlar.Bu adamlar bu vizyonsuzlukla nasıl bu kadar zengin olmuşlar ben anlamıyorum. Çerez parası gibi 50 m parayı hibe ediyorlar. Biz sürünürken bunlar bu kadar kolay parayı kazanıyor ya ne diyeceğimi şaşırıyorum
Bizim ülkede vizyonlular zengin olmuyorki. Başka kriterler varBu adamlar bu vizyonsuzlukla nasıl bu kadar zengin olmuşlar ben anlamıyorum. Çerez parası gibi 50 m parayı hibe ediyorlar. Biz sürünürken bunlar bu kadar kolay parayı kazanıyor ya ne diyeceğimi şaşırıyorum
Şimdi bunlar benden Müslüman mı
Öyle bir ölçer mi varmış renktaşŞimdi bunlar benden Müslüman mı