Haber Hakan Safi: "Kerem maaşını bizim şirketten almaya devam ediyor"

Öyle bir ölçer mi varmış renktaş

Kim daha Müslüman kim daha az diye

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlara göre en Müslüman kendileri en doğru kendileri. Portekiz'de helal et yok diye ağlarlar ama burada eşlerine haram parayla iş yeri açtırıp üstüne hamasetle Avrupa'da oynamak için siyasetle torpil yaptırırlar.

"Kerem Aktürkoğlu'nun şu anda Dubai'de şirketi var, oraya ödeme yapıyor, Hakan Safi. Evet, bu bir vergi kaçırmaysa bunun da sorumlusu maliye bakanlığıdır. Bunu da ilk defa ben söyledim. Kimse demezken, ben buradan çağrı yaptım.

Bir futbolcu, yurtdışında şirket kurup imaj sözleşmesini orada yapıp oraya para yatırttığı zaman Türkiye'de vergi ödemiyor, niye? E Türkiye'de faaliyet gösteriyor, Türk vatandaşı. Bu ayrıcalık neden? O adam orada şirket kurup Türkiye'de bir şirketle reklam anlaşması yapmış.

Bir faaliyeti de yok. Bunun peşine ben düşemem ki. Maliye Bakanlığı düşecek. Bununla alakalı şikayetiniz varsa CİMER'e yazın, onlar da takip etsin."

osman altunterim

Mavi karta gelen zammı yansıtmamış olacak ki takipten çıkmış biliyorsunuz asgari ücret alıyor Kerem.

ulan ne tripli bi çocuk bu ya. hayatta en sevmediğim insan tipi . sürekli mağdur, sürekli tripli, suratsız. bunun hormonlarda bozukluk var çok net .

Bizdeyken bile sevmiyordum zaten bunu.

Şikeciler zaten bunu iyi fyata araplara satacaklar çünkü bizim beceriksizler gibi değiller transfer konusunda.

Bizdeyken bile sevmiyordum zaten bunu.

Şikeciler zaten bunu iyi fyata araplara satacaklar çünkü bizim beceriksizler gibi değiller transfer konusunda.
Biz top seviyedeyken 12-13 e verdik o konuda haklisin. Erdem timur gibi vizyon sahibi bi yoneticimiz yok koca kulupte. Adamin durusu hitabeti vs bile her konuda bize kazandiriyordu. Mertensler icardiler torreiralar fln asla gelmezdi erden timur olmasa. Boeyi 15 ten yukari satamazdi bunlar

Biz top seviyedeyken 12-13 e verdik o konuda haklisin. Erdem timur gibi vizyon sahibi bi yoneticimiz yok koca kulupte. Adamin durusu hitabeti vs bile her konuda bize kazandiriyordu. Mertensler icardiler torreiralar fln asla gelmezdi erden timur olmasa. Boeyi 15 ten yukari satamazdi bunlar

Erden Timur şu anda kulüpte olsaydı akşam bütün taraftar Musiala ve Can Uzunu izlemek için standımızı doldururlardı.

Bu adamın olayı da Kibar Feyzo filmindeki sahneler gibiydi.
Adam parasını kurtarmak için her şeyi yaptı ama TFF oralı bile olmadı 🤣🤣🤣

Sürekli haksızlığa uğradığı için olabilir mi Mert abi
Tam bir drama quenn diyelim , ozellikle quenn dedim cunku bu cocugun erkek hormonlarinin zayif oldugunu dusunuyorum. Bi erkek bu kdr duygusal ve kırılgan olamaz. Daha ciddi analizlerim olurdu ama yeri burasi olmaz 🤣

Tam bir drama quenn diyelim , ozellikle quenn dedim cunku bu cocugun erkek hormonlarinin zayif oldugunu dusunuyorum. Bi erkek bu kdr duygusal ve kırılgan olamaz. Daha ciddi analizlerim olurdu ama yeri burasi olmaz 🤣
Böyle şeyler söylene söylene hırt tipler peydah olup duruyor piyasada

Katılmıyorum

Bunda anlaşılmayacak bir şey yok; Aziz Başkanına şirin görünmek için çıktı takipten işte...

Geri
Üst Alt