hakan safi

Hakan Safi: Süper Lig'i bilen bir hoca istiyorum, yerli yabancı önemli değil.
Kafalarına göre onu alcaz bunu alcaz diyorlar. İkisinin de getireceği adamlar Aykut,İsmail olur hangi yabancı hoca gelir mal mı adam bunlar kafasına göre oyuncu alacak sistem belli değil bir şey belli değil.

Aziz son adaylığım dedi

Safi seçilsin bunu yiyelim azizi de yemiş oluyoruz

Geriye bir tek aydınlar kalıyo potansiyel tehlike olarak

Hakan Safi:

Ederson'un eşinin sosyal medyayı fazla kullanmasından dolayı biraz sıkıntılar yaşadık. Bunu yapmasın artık. Sosyal medyayı bu kadar kullanmak iyi değil, ben şu an bakmıyorum mesela.

Ederson dünyanın en iyi kalecilerinden ama lider özellikli kalecileri takip ediyoruz.

Hakan Safi:

Ederson'un eşinin sosyal medyayı fazla kullanmasından dolayı biraz sıkıntılar yaşadık. Bunu yapmasın artık. Sosyal medyayı bu kadar kullanmak iyi değil, ben şu an bakmıyorum mesela.

Ederson dünyanın en iyi kalecilerinden ama lider özellikli kalecileri takip ediyoruz.
Edersonun karısına yalı fln alırsa bakmaz internete dogru

Hakan Safi:

Konu Fenerbahçe olunca para ikinci planda kalabiliyor.

Taraftara söz veriyorum, en iyi ve en yüksek profilde oyuncuları transfer edeceğim.

Hakan Safi:

Konu Fenerbahçe olunca para ikinci planda kalabiliyor.

Taraftara söz veriyorum, en iyi ve en yüksek profilde oyuncuları transfer edeceğim.
Adam bunları söylüyor sonra birisi UEFA kuralları ve limitleri sorulunca hallederiz deyip geçiyor. 1 milyar dolar gelir vaadi ise müthiş bir şeydi.

Tanju Colak vibe i aliyorum bundan..

Guvenilmez bir portre ciziyor..

Bizim icin iyi tabi boyle birinin aday olmasi..

1000055324.webp

Asporda soru soran tayfadan

Maldini sohbet ederken delirmis midir adamin konusma sekline acaba.

"Değişmeyen tek şey değişim" ne demek?

Prompter durunca konusamayan adam aspora bile solunda bloknottan cumle okuyor.

Ilk defa izledim biraz program dahilinde adami.

Aziz kazanacak, bu adamda "cik salla sallayabildigin kadar, bas kolpalari, yap reklamini" diye figuran aday yapmislar.

Ikna oldum 15 20 dk izleyince

Bu bildiğin zübük, Oktay başkan bile bundan daha oturaklı duruyor.

Geri
Üst Alt