hakan safi

bu ne la kafasına göre atıyor

Hakan Safi: "Fenerbahçe'nin değeri 5 milyar dolar. Yüzde 10'unu kullanabiliyoruz şu an. 350 milyon Euro gelir diyoruz ama rakipten geri kaldık. Kavgaları seviyoruz ama vallahi yeter artık, yeter. Onu nasıl bunu nasıl getireceksin diyorlar, geçmişte nasıl getirdiysem yine getireceğim. Kim akıl veriyor sana! Ben rakamları severim, rakamlar yalan söylemez. Ben matematiğe, bilime inanırım. Ben futbol oynamadım ama iyi gözlem yaparım. Bana topçu getirirler, rakamlarına bakarım. 1 yıllık, 3 yıllık ortalamaları ne, kaç saat uyur ona bile bakarım. Ben de sporcuyum, uykusuna bile bakarım. 1 saat fazla uyuyan topçu, rakibine göre daha iyi oynuyor, istatistik bu."

14 yaşında sesi yeni kartlaşmağa başlayan küfür öğrenme sürecindeki yaramaz erkek çocuğu gibi mi konuşuyor bana mı öyle geldi aceba

Koyun kitledeki hayalperest profilin baskan adayi olmus hali.

Ulan kac gundur aklimda donuyor , tam bulamiyordum kimi animsatiyor bu adamin konusmasindaki seri haller ani yukselmeler.

Bu ya, alakasiz tabi ama bunu hatirlatiyor

Reklamin iyisi kötüsü olmaz diye düsünuyor galiba

Ayrica secilirse feneri kendine kalkan olarak kullanmak istedigini düsünüyorum

Sorulari cevaplamadan önce not aliyordu ama hicbir soruya cevap vermedi 😂

Bir de zafer tüzün‘e birileri önceden sorulari eline dürtmüs safi‘yi iyi göstermek icin

Zafer tüzün gecenlerde bunun basin toplantisinda ilk sirada oturuyordu

Ne zafer tüzün ne de cem pamiroglu aziz‘i seviyor. Safi‘yi destekliyorlar

Hakan Safi:

Ederson'un eşinin sosyal medyayı fazla kullanmasından dolayı biraz sıkıntılar yaşadık. Bunu yapmasın artık. Sosyal medyayı bu kadar kullanmak iyi değil, ben şu an bakmıyorum mesela.

Ederson dünyanın en iyi kalecilerinden ama lider özellikli kalecileri takip ediyoruz.
Safi ve ederson :

Soytarılık başka birşey değil. Eşşeğinkine kelebek konmuş.
Fenerbahce universitesindenmis. Tek sordugu soru "universitemiz hakkinda bir cumle soylemek ister misiniz"

Cevap zaten muthis. "Takimimiz kolejimiz egitimiz bunlarin hepsini toplayip yukarit tasimak" mi ne diyor. Universite sanki 2.lig takimi gibi yorumluyor yani egitim vs vs degilde.

Dun izledim harbiden biraz ilk defa kursu haricinde. Kesinlikle nottan okumadan kendi konusamiyor adam - hadi olabilir. Ama figuran gibi salla dur diye aday olmus. Tamamen kendi reklamini yapiyor besbelli bu.

Ikna oldum aziz rahat kazanacak galiba yani

Iddialar dogruya, ki sasirmam, Leao‘ya 800 bin dolar ödeyen sahis, Maldini‘ye Istanbul‘a gelip fotograf cektirip, „dostum“ demesi icin ne kadar ödemistir acaba

Iddialar dogruya, ki sasirmam, Leao‘ya 800 bin dolar ödeyen sahis, Maldini‘ye Istanbul‘a gelip fotograf cektirip, „dostum“ demesi icin ne kadar ödemistir acaba
Valla 800k euroya hamamda keselenirken transfer muhabbeti pozu bile kabul ederdim yalan yok.

Bizim hiç sevmediğimiz kongre üyesi başkan olsa bile, bundan daha başarılı olup, bize elit başkanimiz var hissini verir. Adam iki forvet Alacagim dedi diye bir çok taraftar alkış tutmuş. Fenerbahçe taraftarı başarının değil, paranın kölesi olmuş. Biz ise tam tersi

Not okumadan ya da promoter olmadan harbi boyle adam. Hic bir soruya net cevabi yok

İki aday da bana uyar m euroluk 75 yasinda isimler boyle devam

Geri
Üst Alt