hakan safi

Azizi mi istiyon mr. frog
ikisini de istemiyorum.

başka perspektiflerden eşdeğer zehirli ve agresif profiller. safi paralar çıkaracak ortaya sonra ceza ile uğraşacaklar ama allahbilir ne zaman ... daha beter ekonomiye sokacaktır kulübü ama safi özelinde hoşuma gitmeyen tarafı siyasi bağlantıları vs.

aziz olursa teknik kadro dedikoları komedi biraz ama full-şike mod - hacıosmanoğlu muhabbeti komik olacaktır... yinede safi rakip olamayacaktır kendisine , o kadar da aptal değildir seçmen kitlesi. Gidip safi kazanırsa ülkede yapılacak hiç bir oylamada umutlanmam heralde.

iki ucu boklu değnek açıkçası. En azından diyorum bari oyları yakın olsun , bölünmüş halde olsunlar ama aziz fark atacak gibi.

ki bu daha fragman gibi bir şey - seneye 3 senelik seçimde daha beter ortam oluşacaktır.

ikisini de istemiyorum.

başka perspektiflerden eş değer zehirli ve toksik profiller. safi paralar çıkaracak ortaya sonra ceza ile uğraşacaklar ama allahbilir ne zaman ... daha beter ekonomiye sokacaktır kulübü ama safi özelinde hoşuma gitmeyen tarafı siyasi bağlantıları vs.

aziz olursa teknik kadro dedikoları komedi biraz ama full-şike mod - hacıosmanoğlu muhabbeti komik olacaktır... yinede safi rakip olamayacaktır kendisine , o kadar da aptal değildir seçmen kitlesi. Gidip safi kazanırsa ülkede yapılacak hiç bir oylamada umutlanmam heralde.

iki ucu boklu değnek açıkçası. En azından diyorum bari oyları yakın olsun , bölünmüş halde olsunlar ama aziz fark atacak gibi.

ki bu daha fragman gibi bir şey - seneye 3 senelik seçimde daha beter ortam oluşacaktır.
Aziz şikecisi safiden her türlü daha bela olur başımıza

Safi gibi karikatür bi tipin seçilmesi bizim adımıza ehveni şer olur, ama sanmıyorum Aziz maalesef alır gibi

Aziz şikecisi safiden her türlü daha bela olur başımıza

Safi gibi karikatür bi tipin seçilmesi bizim adımıza ehveni şer olur, ama sanmıyorum Aziz maalesef alır gibi
Ayni fikirdeyim

Safi yuzde 0.1 ihtimal gerceklesip secilirse cok edit ve komedi izleriz. Herif canli yayina cikti, aninda dalga konusu oldu.

Aziz rahat alacak duruyor.

Bence bu seçilir. Fenerlilerin arayıp da bulamadığı profil. Bi 10 sene de bundan kırtulmaya çalışırlar artık.

Ayni fikirdeyim

Safi yuzde 0.1 ihtimal gerceklesip secilirse cok edit ve komedi izleriz. Herif canli yayina cikti, aninda dalga konusu oldu.

Aziz rahat alacak duruyor.
Aziz seçilirse de aykuta akıl veren bir yaz yıldırım göreceğiz koca sezon

İdmanlarda deplasmanlarda vs olur kesin

Bu da az komedi değil :asd:

RTE ile arasi iyi arkasi saglam
aziz bosa secime giriyor
fenerliler her zaman iktidar yanlisi guclu olana verir oy

Muhtemelen şirketlerini belli güç odaklarına karşı kalkan olarak kullanmak için Fener camiasına ihtiyaç duyuyor. Bunu yutmaya hazır kör fanatik bir kitle var karşıda zaten. Yarın şirketlerine bir şey olsa "Galatasaray" der, "Yapı" der, o der, bu der alakasız bir mevzudan korumaya çalışır kendisini. Derdi Fener falan değil.

Futbol siyasi anlamda tek dokunulamaz şey gibi ülkede.

Hakan Safi: "Guirassy ile Nisan 23’ünde ben kendim de görüştüm. Dolayısıyla klasik rakibimizin çirkinleştirme oyunları....Dolayısıyla seçimi kim kazanacaksa Guirassy'ı da gider alır. O yüzden bu kardeşiniz onu alacak inşallah."

Bunlar guarissy denen adami neden bukadar abartıyorlar yasi gelmis 30a evet iyi ama ağır oyuncu 40 milyon bonservis cok sacma

Geri
Üst Alt