hakan safi

Olm tek endişem bu kadar kötü şeyin bir araya gelmesinden ortaya iyi bir şey çıkması. Olur ya bazen.

Daha önce de yazdım ben bu herifi çok tehlikeli buluyorum çünkü anladığım kadarıyla Forrest Gump gibi bir adam. Gelecek sene transfer yasağı yemeye razı yeter ki bu sene şampiyon olalım derdinde.

Katıldığı programları da dikkat ettiyseniz fonlamis muhtemelen cunku soruların hepsi ayni sorular transfer var ama hickimse bonservisi ve uefa olaylarını sormuyor

Herif çatır çatır para harcıyor. İlla kolpa sıkıyor ve sıktırıyordur millete ama bu herifin sırf çocuk gibi hareketleri var diye hafife alamıyorum. Herif zaten söylediklerinin yarısını yapsa Fener ciddi güçlenir.

Herif çatır çatır para harcıyor. İlla kolpa sıkıyor ve sıktırıyordur millete ama bu herifin sırf çocuk gibi hareketleri var diye hafife alamıyorum. Herif zaten söylediklerinin yarısını yapsa Fener ciddi güçlenir.
Korktun mu

Bunların CL'ye kalması şart belli ki ligin üzerinde kadro kuracaklar en azından eşit şartlarda yarışmamız lazım. Tek kulvar vs CL + lig gitmez sonuçta tercih yapamayacağımıza göre en iyis CL + lig / CL + lig olmalı.

Safi hakanı seçilirsem alıcam diye açıklarsa ve seçilemezse seçimin kaybedeni hakan olur

Bu yüzden ismini zikrettirmiyo olabilir

Yoo niye şart yav. UEFA nelerine yetmiyor hirbolarin
Yok bu sefer çok zorlu 8 maç yapsınlar babalar gibi yıpransınlar CL'de rotasyon yapamazlar ama AL'de geçen sene bile rahatlıkla yaptılar. Bu sene kuracakları takım sıkıntılı 5/5 istiyorsak ekstra yıpranmaları avantajımıza olur.

Bu herifin guvendigi olay parasi filan degil bence hükumete hem aziz hem humeyniden daha yakin aileden gibi ,oraya guveniyor bence

fb space

zeki celikte hareketlilik varmis, safi tarafinda

Hakan Safi: "Devletimiz nasıl Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon'a 20 küsür tane stat yaptıysa; bizlere de aynı desteği verecektir. Benim de size bu sözüm olsun."

Geri
Üst Alt