Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.452
- 25.767
- 2.598
Bu adam kolpa. Sıkmıyor bence gözünü karartmis. UEFA'yı bağlarsa dream team kurabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boas'ın yüzünün aldığı şekli gözümde canlandırdım da 10 dk ben güldüm adam sabaha kadar ta.. geçmiştir.Hakan Safi: "Seçildiğimiz takdirde Luis Suarez'i seneye Fenerbahçe formasıyla izleyeceğiz. Porto Başkanı Villas Boas aradı; 'Büyük bir iş başardın, ben alacaktım. Nasıl başardın?' dedi."
Ne oldu şimdi? Hayırlı olsun falan yapıyordu. Bu arada oyuncular zorlar falan diye düşünüyorsa daha büyük hata olur. Kulübünden habersiz oyuncu ile görüştüğü için direk cezayı yapıştırırlar.Al Ahli yönetiminden açıklama: "Merih Demiral ile sözleşmemizi 2029'a uzattığımız için onu bırakmayı düşünmüyoruz. Bizimle kalmaya devam edecek." (Al Riyadh)
Boşuna milli kamplara sizmiyordu zaten. Neyse daha iyi bosverin cumhuriyetin kumdan kalesini ampulspor ele geçiriyor. Böylece hem FB ye hem ampule güle güle diyeceğiz.Merih ile çekildiği pozdan aynısının Hakan ile olan versiyonu varmış.