hakan safi

Bu adam kolpa. Sıkmıyor bence gözünü karartmis. UEFA'yı bağlarsa dream team kurabilir

Hakan Safi: "Seçildiğimiz takdirde Luis Suarez'i seneye Fenerbahçe formasıyla izleyeceğiz. Porto Başkanı Villas Boas aradı; 'Büyük bir iş başardın, ben alacaktım. Nasıl başardın?' dedi."
Boas'ın yüzünün aldığı şekli gözümde canlandırdım da 10 dk ben güldüm adam sabaha kadar ta.. geçmiştir. 😂

Al Ahli yönetiminden açıklama: "Merih Demiral ile sözleşmemizi 2029'a uzattığımız için onu bırakmayı düşünmüyoruz. Bizimle kalmaya devam edecek." (Al Riyadh)
Ne oldu şimdi? Hayırlı olsun falan yapıyordu. Bu arada oyuncular zorlar falan diye düşünüyorsa daha büyük hata olur. Kulübünden habersiz oyuncu ile görüştüğü için direk cezayı yapıştırırlar.

Al Ahli yönetiminden açıklama: "Merih Demiral ile sözleşmemizi 2029'a uzattığımız için onu bırakmayı düşünmüyoruz. Bizimle kalmaya devam edecek." (Al Riyadh)
1000055826.webp

Dinlemiyoruz ve duymuyoruz arkadaslar...
Biz bir is yaptik mi, o is bitmistir arkadaslar...

Bilal oğlanın kankasi deniyor. Kolpa molpa duruyor ama burda herşey kilifina uydurulur. O yüzden Aziz seçilmeli

Greenwood + Suarez + Merih + Hakan bu 4'ünü çözse kafadan zaten 150 m euro bonservis yapıyor.

Merih ile çekildiği pozdan aynısının Hakan ile olan versiyonu varmış.
Boşuna milli kamplara sizmiyordu zaten. Neyse daha iyi bosverin cumhuriyetin kumdan kalesini ampulspor ele geçiriyor. Böylece hem FB ye hem ampule güle güle diyeceğiz.

Benim artık umudum arttı bu FB bu işlere bulasmasa biz bu ampulü yollayamazdik onların cenabetligi sayesinde ilk seneden giderler

GS şampiyonlukları sonrası şöyle yaptık adamları resmen.

Geri
Üst Alt