hakan safi

Suarez 80
Gwod 50 (ortalama)
Merih 20
Hakan (inter 20 almadan salmaz)

Sadece şu 4 adamın kulüplerine ortalama 150-170m euro vermek zorunda topçulara ve yeni tdye vereceği maaşları imza paralarını katmadım

Daha geçmiş dönemlerin bonservis taksitleri falan var bşk seçildiği an ortalama 250 m euroyu şak diye parası olsa dahi hangi limitle ödeyecek la kereme 20 verdi diye cezanın eşiğine gelmediler mi demoklesin kılıcı başlarında sallanmıyo mu üstüne 12 katı kadar parayı nasıl ödeyecek

Hem seçilir hem bunları öderse uefa da mamalanmış demektir

Yalnız bu sene de domaltırsak bunları bu herif 1 senede 500 m eurosunu kaybedip gidecek

Akıl işi değil bu ali koç bile o kadar para vermesine rağmen bu kadar vermemiştir birde 7 sene kaldı o bu tek senede 500 yakacak

Bizi limit sökmez diyor. Limit satın almış tff'den kral. Helal olsun.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Cenk melih yazıcı denen herif ile çalışıyormuş bu safi diyorlar.

Aninda duruyor ya inanilmaz bir karakter

Suarez 80
Gwod 50 (ortalama)
Merih 20
Hakan (inter 20 almadan salmaz)

Sadece şu 4 adamın kulüplerine ortalama 150-170m euro vermek zorunda topçulara ve yeni tdye vereceği maaşları imza paralarını katmadım

Daha geçmiş dönemlerin bonservis taksitleri falan var bşk seçildiği an ortalama 250 m euroyu şak diye parası olsa dahi hangi limitle ödeyecek la kereme 20 verdi diye cezanın eşiğine gelmediler mi demoklesin kılıcı başlarında sallanmıyo mu üstüne 12 katı kadar parayı nasıl ödeyecek

Hem seçilir hem bunları öderse uefa da mamalanmış demektir

Yalnız bu sene de domaltırsak bunları bu herif 1 senede 500 m eurosunu kaybedip gidecek

Akıl işi değil bu ali koç bile o kadar para vermesine rağmen bu kadar vermemiştir birde 7 sene kaldı o bu tek senede 500 yakacak
Birde kışın aldıkları gendouzi ile sidiki'nin 50 milyon euroluk bonservisi girecek

Safi seçilir. Suarez diretirse kulüpten habersiz görüşme yaptı diye Uefa şikayeti ve bunu kanıtlamaları doğal olarak çok kolay olur. Bu tarz işler ise tamamen kırmızı çizgi direk transfer yasağı gelir.

Bahsettiği kampanya direktörü cenk melih yazıcı denen hırbo mu acaba. Portekiz onun alanı yanlışım yoksa eğer

yalnız helal olsun 10k üstü takipçisi olan tüm fb hesaplarını satın almış büyük iş

Bomboş bir gündem bence secilme ihtimali yok. O da biliyo bunu bol keseden salliyor. Belki ilerisi icin anlaşmıştım topcularla seçmediniz beni demek icin bu kadar saçmalıyor. Zira üzerinden zaman gectikten sonra herseyi carpitip bir yalana inanmak fb icin cok olagan bir durum

Allahın izniyle bu herifi de rezil ederek göndereceğiz

Turpun büyüğü mehmet ali aydınlar bana kalırsa

Geri
Üst Alt