Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.358
- 25.743
- 3.183
NEOM yapsaydı çoktan aldığını açıklamıştıoha barış alper'i de mi almış?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NEOM yapsaydı çoktan aldığını açıklamıştıoha barış alper'i de mi almış?

Bu sefer oyuncuyla yan yana foto da çektirmemiş Marsilya maçında 4 yaptığı fotoyu koymuşlar sadece ve 4 yıllık anlaştık dedi tabi oyuncuya para verip kendini sosyal medyada takip ettirme işi olmuş. Bu arada benzer zamanlarda Sporting kulübünün başkanının açıklaması düştü onu sorabilen yok. Limiti de imaj sözleşmesi deyip duruyor. Vallahi buna hiç mi söylemiyor yanındaki ekibi imaj sözleşmesi öyle çalışmıyor, bonservislerde zaten onu yapamıyorsun diye. Cumartesi Aziz ile karşılıklı konuşmaları nasıl olacak acaba? Umarım konuşmasının sonunu "Aziz ve ekibi size bay bay diyoruz" diye bitirir.
uyusturucu nakliyati yapilan liman sayesinde zengin oldu zatenBu adam birden milyoner olup, parayi yeni gormus ergenler gibi davraniyor.
Hic agirligi yok, cocuk gibi birsey.

aziz kalpten gidebilir safi ne dediğini pek bilmiyor nihat özdemire bile ceketsiz gölge adam falan diyor azize şikeci diyebilir ambiyansın gerginliğine göreBu sefer oyuncuyla yan yana foto da çektirmemiş Marsilya maçında 4 yaptığı fotoyu koymuşlar sadece ve 4 yıllık anlaştık dedi tabi oyuncuya para verip kendini sosyal medyada takip ettirme işi olmuş. Bu arada benzer zamanlarda Sporting kulübünün başkanının açıklaması düştü onu sorabilen yok. Limiti de imaj sözleşmesi deyip duruyor. Vallahi buna hiç mi söylemiyor yanındaki ekibi imaj sözleşmesi öyle çalışmıyor, bonservislerde zaten onu yapamıyorsun diye. Cumartesi Aziz ile karşılıklı konuşmaları nasıl olacak acaba? Umarım konuşmasının sonunu "Aziz ve ekibi size bay bay diyoruz" diye bitirir.
leao'ya da insta yorumu attırmıştı parayla. hatta leao'nun kuzeni de paylaşmıştı 800k euro mu ne vermiş o yorum için. 300-500 de gwood'a ateşlemiştir takip işi için. anlaştım dediği topçuların hemen hemen hepsi ile ilgili olumsuz haberler çıktı (kulüpleri tarafından).Bu sefer oyuncuyla yan yana foto da çektirmemiş Marsilya maçında 4 yaptığı fotoyu koymuşlar sadece ve 4 yıllık anlaştık dedi tabi oyuncuya para verip kendini sosyal medyada takip ettirme işi olmuş. Benzer zamanlarda Sporting kulübünün başkanının açıklaması düştü onu sorabilen yok. Limiti de imaj sözleşmesi deyip duruyor. Vallahi buna hiç mi söylemiyor yanındaki ekibi imaj sözleşmesi öyle çalışmıyor, bonservislerde zaten onu yapamıyorsun diye. Cumartesi Aziz ile karşılıklı konuşmaları nasıl olacak acaba? Umarım konuşmasının sonunu "Aziz ve ekibi size bay bay diyoruz" diye bitirir.

Adamın gözünde futbolcunun bonservisinin sahibi kulüple görüşmek diye bir şey yok. Sporting, Al Ahli ve muhtemelen Marsilya ile hiç görüşmemiştir arayıp sormamıştır bile. Gerçekten değişik bir kafa kazanınca bu kulüpler kendisini oyuncu ayartmadan Fifa'ya direk şikayet edecekler mesela istedikleri rakamları vermezse. Pazarlık şansı yok gibi bir şey. Limit olayına zaten hiç girmiyorum oradan gelecek sezon Uefa'dan men ve okkalı bir ceza çok olası. Kazanırsa ben sezon içinde kendisinden "karşılaşacağımız kulübe ben sponsor oldum yada rakibin oynayacağı kulübe büyük prim verdim" tarzı açıklamalar da bekliyorumYayina baktim sarip
Kalabalikta biri soruyor "KULUBUTLE ANLASTIK MI BASKANIM" diye
Safi: " Kardesim ben ne diyorum sen ne diyorsun" diyor.
Safi: " 4 yillik anlastim, soz verdi. Gole ayri para, asiste ayri oara sampiyonluga ayri paraaaa anlastim"
Bu adam kafayi yemis.
Yayina baktim sarip
Kalabalikta biri soruyor "KULUBUYLE ANLASTIK MI BASKANIM" diye
Safi: " Kardesim ben ne diyorum sen ne diyorsun" diyor.
Safi: " 4 yillik anlastim, soz verdi. Gole ayri para, asiste ayri oara sampiyonluga ayri paraaaa anlastim"
Bu adam kafayi yemis.
Adam tam şuBu sefer oyuncuyla yan yana foto da çektirmemiş Marsilya maçında 4 yaptığı fotoyu koymuşlar sadece ve 4 yıllık anlaştık dedi tabi oyuncuya para verip kendini sosyal medyada takip ettirme işi olmuş. Benzer zamanlarda Sporting kulübünün başkanının açıklaması düştü onu sorabilen yok. Limiti de imaj sözleşmesi deyip duruyor. Vallahi buna hiç mi söylemiyor yanındaki ekibi imaj sözleşmesi öyle çalışmıyor, bonservislerde zaten onu yapamıyorsun diye. Cumartesi Aziz ile karşılıklı konuşmaları nasıl olacak acaba? Umarım konuşmasının sonunu "Aziz ve ekibi size bay bay diyoruz" diye bitirir.
Dikkat edersen Mason haberini TR basını dışında giren de yok he. İnş Safi seçilir"Maldininin ayaginda sorun var , futbolculuktan kalma"
"Soz verdigim gibi , yildiz oyuncu getirmenin gururnu yasiyorum"
Sanarsin topcu orda sahnede...google imagesda herif![]()
Ez kaza seçilirse garip, ilginç, yer yer eğlenceli ama aynı zamanda çok vahim bir sezon bizi bekliyor gibi.leao'ya da insta yorumu attırmıştı parayla. hatta leao'nun kuzeni de paylaşmıştı 800k euro mu ne vermiş o yorum için. 300-500 de gwood'a ateşlemiştir takip işi için. anlaştım dediği topçuların hemen hemen hepsi ile ilgili olumsuz haberler çıktı (kulüpleri tarafından).
yani seçilirse ne olacak, diyelim bu oyuncuları almadı ve muadili topçulara gidildi. fb taraftarı daha ilk maçtan ortalığı yıkar bence. almaktan başka şansı yok ama bu sefer de limit sorunu var, ceza var.
bu işin sonu nereye varacak vallahi şok içinde izlemekteyim.![]()
İtalya basını haber yapmıştı. Roma yıllık 4'e çıkarsa ki çıkacak gibilermiş oyuncunun önceliği imiş. Oyuncu CL'de direk olan bir takıma gitmek istiyormuş ilk olarak. Roma bonuslarla 40 teklif yapmış Marsilya ise 50 üzerinde ısrarcıymış.Dikkat edersen Mason haberini TR basını dışında giren de yok he. İnş Safi seçilir
Yani keske bu sahneler yuzunden ama para selale gibi herifye.Dikkat edersen Mason haberini TR basını dışında giren de yok he. İnş Safi seçilir
Boyle konusulmaktansa hic taninmayayim daha iyi yavöyle ya da böyle herkes herifi konuşuyor
amacı da buydu
kaybetse reklamını yapti