hakan safi

Maksimum Lewa + Greenwood gelir. Biri free diğeri 50 milyona biter gibi.
Lewa %99 gelir
Greenwood %1

Umarım başka birini daha açıklar

Devam reis

aldı bu artık seçimi.fbnin kongredekiler taraftar zaten umurlarında olan tek şey transferdir greenwood dediği anda %60 oya çıkardı direkt

herif tam transfrr sapigi yav

kafayı yemis transfer yapacam diye

Hakan Safi: "Biri 'Mbappe'yi alacağım' diyor. Diğeri Mbappe'nin adını söyleyemiyor. Diğer yöneticisi 'Ferdi Kadıoğlu'nu alamayız' diyor. Hepsi başka söylüyor. Ayrıca 'Bende beş tane Hakan Safi var' diyor. Hodri meydan diyorum. Biriniz değil, beşiniz gelin. Beraber transfer yapın. Bir tane de söz ben vereceğim."

Mevcut gündem spor medyamızın, sosyal medyanın çoğunun futbolu falan bilmeyi bırak daha bir bonservisli oyuncunun nasıl transfer edileceğini bile bilmediğini bize gösterdi Safi. Adam çıktığında biri bile oyuncularla anlaşıyorsunuz ama kulüpleri bunları yalanlıyor onlarla anlaşma ne durumda diye soramadı. Gerçekten trajikomik halde medyamız.

Mevcut gündem spor medyamızın, sosyal medyanın çoğunun futbolu falan bilmeyi bırak daha bir bonservisli oyuncunun nasıl transfer edileceğini bile bilmediğini bize gösterdi Safi. Adam çıktığında biri bile oyuncularla anlaşıyorsunuz ama kulüpleri bunları yalanlıyor onlarla anlaşma ne durumda diye soramadı. Gerçekten trajikomik halde medyamız.
Bilmemesinin imkanı var mı? Tiyatroya dahil olmuşlar

aldı bu artık seçimi.fbnin kongredekiler taraftar zaten umurlarında olan tek şey transferdir greenwood dediği anda %60 oya çıkardı direkt
Transfer değil para, fener taraftarını şeye benzetiyorum para düşkünü eskortlara ister dünyanın en kötü adamı olsun paralı olsun yeter diyorlar.
Zaten Galatasaray ile fener arasında ki fark bu, bu felsefe onların kişilerin gücüne güveniyor Galatasaray ise kültürüne.
Dursun Özbek fenerli olsaydı bırak başkan olmayı yönetici bile olamazdı bu beni üzmüyor tam tersi sevindiriyor Dursun Özbek gücünü Galatasaray'dan alıyor bunlar ise zengin adamlardan.
Yıllar önce bir fenerliyle tartıştığımda o zaman çocuktum benden yaşça baya büyük biriydi ben avrupa kupalarından övünürken o ise azizin ne kadar güçlü olduğunu mafya olduğunu söylüyordu ve bununla övünüyorrdu "aziz baba adamın kıçını keser" diye laflar ediyordu böyle aptal bir kitle

Transfer için futbolculardan çok romano, yağız, murat aşık gibi tiplere para harcayan başkan adayımsı.

her gün birini getiriyor, tek duam FB kongre üyeleri bu numarayı yer de bol bol eğleniriz

Reklamin iyisi kötüsü olmaz

Herkes günlerdir bu adami konusuyor

Demek ki amacina ulasmis

madridli enrique gibi kazanamayacigini biliyor mu yoksa

Hiç bir halt yapamaz keşke secilce Greenwood Roma yapar ayrıca 50 filana vermezler 60 70 çekerler seçim vaadi olduğunu bildikleri için
Seçildiği an fiyatlar %50 yukarı gider elin gavuru salak mı ?

Hop 10k euro daha hesaptan gitmis.

Cevaplar cok iyi

Geri
Üst Alt