- 25 Kasım 2008
- 13.129
- 11.491
- 2.168
Bu kazanırsa Aziz iyice madara olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haber sahibinin sakal cizgisi, sarkan girtlagina da bir sey yapsinlar bu kadar paraya.Hakan Safi, başkanlık seçimini kazanırsa Futbol Departmanını tamamen Milan efsanesi Paolo Maldini'ye teslim edecek. (SERCAN HAMZAOĞLU)
ilk Yıldız transferi olarak Rafa Leao ile anlaşma sağlanmış diyorlar, senelik 16 milyon euro maaş alacakmış.
Reklam firsatini goren birden fenerli oluyorBu adam nereden çıktı aniden hala anlamadım. Bunların çok enteresan zenginleri var
Ani durum yok humeyni one sürmüş cok belli zaten en başından eger bu sene seçilirse seneye koltuğu esas oğlana bırakır yoksa bu herifin oy potansiyeli yok bunlarin kongredeBu adam nereden çıktı aniden hala anlamadım. Bunların çok enteresan zenginleri var
Ani derken aniden zenginleşmeden bahsettim.Ani durum yok humeyni one sürmüş cok belli zaten en başından eger bu sene seçilirse seneye koltuğu esas oğlana bırakır yoksa bu herifin oy potansiyeli yok bunlarin kongrede
Hükümetin adamı, tüm devlet ihalelerinde bunun kamyonları var.Ani derken aniden zenginleşmeden bahsettim.
Aynen kesin almıştırHakan Safi, başkanlık seçimini kazanırsa Futbol Departmanını tamamen Milan efsanesi Paolo Maldini'ye teslim edecek. (SERCAN HAMZAOĞLU)
ilk Yıldız transferi olarak Rafa Leao ile anlaşma sağlanmış diyorlar, senelik 16 milyon euro maaş alacakmış.
Adam gözü kapalı kerem'e 40-50 milyon harcadı. İnanılmazHükümetin adamı, tüm devlet ihalelerinde bunun kamyonları var.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akp dönemi zenginlerindenBu adam nereden çıktı aniden hala anlamadım. Bunların çok enteresan zenginleri var