Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.756
- 22.544
- 1.388
Milan'i 11 sene sonra sampiyon yapmisti Maldini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah eyvahMilan'i 11 sene sonra sampiyon yapmisti Maldini
Turkiyede tam zamanli misyon ne ya.Fenerbahçe'de Hakan Safi'nin başkan olması durumundaPaolo Maldini ile futbol aklı olması konusunda anlaşıldı.
Sportif direktör üstü pozisyon.
Tüm futbol operasyonundan sorumlu.
Türkiye'de tam zamanlı misyon.
Dünya futbol piyasası ile direkt temas.
(343Digital/@ibrahimseten)
Ekli dosyayı görüntüle 323151
Oyle degil.ha safi ha azize
al birini vur ötekine
biliyorum renktaş demek istediğim, ikisinden de bir cacık olmaz.Oyle degil.
Aziz nefret merkezlidir.
Safi hitabeti vasat, tahminen baglintilari olan ama max acun kadar hav hav sesi cikaracak bir profil bence.
Umarim baya yakin oylar olur ve bolunmeleri devam eder.
Bunlarin onemli secimleri bu degil zaten, onumuzdeki sene (3 yillik donem secimi)

En olumlu sonuc bu sekilde secim olmasi.biliyorum renktaş demek istediğim, ikisinden de bir cacık olmaz.
kim kazanırsa böyle 5-10 farkla kazanır, kavga kıyamet kopar, tekrar seçim falan olursa müthiş olur![]()
Hacıosman denen ilkokul mezunu zır cahille de kanka gibi takılıyorlar üstelik.. safi denen pudra şekeri zengini leş herif seçilmemeliinş aziz seçilir
gs selameti açısından bu olmalı
safi ali koçun devamı gibi bişey, iğrenç bi insana benziyor. alenen şike yapar o herif her kapıyı parayla açmaya çalışır
%100Hacıosman denen ilkokul mezunu zır cahille de kanka gibi takılıyorlar üstelik.. safi denen pudra şekeri zengini leş herif seçilmemeli
Hakan Safi: “Siz bana oy verin! Herkes isim bekliyor zamanı gelince açıklayacağız. Sizlere vereceğim en güzel şey; tarihin en değerli, en iddialı kadrosunu kuracağım!"