hakan safi

Bu adam az oy almayacak bu arada.

Attim aziz yildirim yuzde 80 oyla falan kazanmaz bence.

Oda gucen ortami olmayacak kesinlikle bunlarda.

En son Ali Koç'un böyle uğraşları vardı. Advocaat'lar, Cocu'lar, Koeman'lar, Terraneo'lar falan.

Maldini de Türk futbolunu çok iyi tanımasıyla bilinir zaten.

Çekilecek miymiş bu? Kolpa mı yoksa?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Fenerbahçe'de Hakan Safi'nin başkan olması durumunda 🇮🇹 Paolo Maldini ile futbol aklı olması konusunda anlaşıldı.

▪️Sportif direktör üstü pozisyon.
▪️Tüm futbol operasyonundan sorumlu.
▪️Türkiye'de tam zamanlı misyon.
▪️Dünya futbol piyasası ile direkt temas.

(343Digital/@ibrahimseten)

1778928869525.webp

Fenerbahçe'de Hakan Safi'nin başkan olması durumunda 🇮🇹 Paolo Maldini ile futbol aklı olması konusunda anlaşıldı.

▪️Sportif direktör üstü pozisyon.
▪️Tüm futbol operasyonundan sorumlu.
▪️Türkiye'de tam zamanlı misyon.
▪️Dünya futbol piyasası ile direkt temas.

(343Digital/@ibrahimseten)

Ekli dosyayı görüntüle 323151
Turkiyede tam zamanli misyon ne ya.

Part time olacak hali yok.

ha safi ha azize
al birini vur ötekine
Oyle degil.

Aziz nefret merkezlidir.
Safi hitabeti vasat, tahminen baglintilari olan ama max acun kadar hav hav sesi cikaracak bir profil bence.

Umarim baya yakin oylar olur ve bolunmeleri devam eder.

Bunlarin onemli secimleri bu degil zaten, onumuzdeki sene (3 yillik donem secimi)

Yine yabancı sportif direktör denemesi demek güzel güzel. Bir de teknik direktör de yabancı olsun, evlere şenlik hallerini izleyelim.

Oyle degil.

Aziz nefret merkezlidir.
Safi hitabeti vasat, tahminen baglintilari olan ama max acun kadar hav hav sesi cikaracak bir profil bence.

Umarim baya yakin oylar olur ve bolunmeleri devam eder.

Bunlarin onemli secimleri bu degil zaten, onumuzdeki sene (3 yillik donem secimi)
biliyorum renktaş demek istediğim, ikisinden de bir cacık olmaz.
kim kazanırsa böyle 5-10 farkla kazanır, kavga kıyamet kopar, tekrar seçim falan olursa müthiş olur :asd:

Maldiniyle falan secim kazanamaz, hele aziz jesusu getiriyorsa hic sansı yok.

biliyorum renktaş demek istediğim, ikisinden de bir cacık olmaz.
kim kazanırsa böyle 5-10 farkla kazanır, kavga kıyamet kopar, tekrar seçim falan olursa müthiş olur :asd:
En olumlu sonuc bu sekilde secim olmasi.

Aziz gelirse ve beceremezse bir sey(ki beceremeyebilir cunku eski kafayla oluyor saniyor. Muhtemelen geldik kasaya bir baktik aman allah moduna girer)- sonra temelli bir daha aday olmaz.

Safi sarandan bir tik fazla gundem yaratan profil olur.

Ali koc vs MAA onumzudeki sene kapisir.

Hakan Safi: “Siz bana oy verin! Herkes isim bekliyor zamanı gelince açıklayacağız. Sizlere vereceğim en güzel şey; tarihin en değerli, en iddialı kadrosunu kuracağım!"

inş aziz seçilir

gs selameti açısından bu olmalı

safi ali koçun devamı gibi bişey, iğrenç bi insana benziyor. alenen şike yapar o herif her kapıyı parayla açmaya çalışır
Hacıosman denen ilkokul mezunu zır cahille de kanka gibi takılıyorlar üstelik.. safi denen pudra şekeri zengini leş herif seçilmemeli

fbde beyin mi var ki maldini futbol aklı olacakmış
geç .

Geri
Üst Alt