hakan safi

Hakan Safi, başkanlık seçimini kazanırsa Futbol Departmanını tamamen Milan efsanesi Paolo Maldini'ye teslim edecek. (SERCAN HAMZAOĞLU)

ilk Yıldız transferi olarak Rafa Leao ile anlaşma sağlanmış diyorlar, senelik 16 milyon euro maaş alacakmış.
Iyi haber. Maldini‘ye zamaninda koymustuk. Leao da jhon duran gibi patlar bunlarin elinde.

Aziz de safi de bize rakip olamazlar.

Hakan Safi, başkanlık seçimini kazanırsa Futbol Departmanını tamamen Milan efsanesi Paolo Maldini'ye teslim edecek. (SERCAN HAMZAOĞLU)

ilk Yıldız transferi olarak Rafa Leao ile anlaşma sağlanmış diyorlar, senelik 16 milyon euro maaş alacakmış.
arda turana teklif yapmadilarsa baska birsey bilmiyorum
arda reddetmistir ondan haberini sizdirmazlar

Hakan Safi: Korkmadık, koşulsuz ve şartsız, cesur şekilde yönetime talibiz. Korkaklar evlerinde oturur, bizler buradayız. Seçim var diye tereddüt etmedim, seneyi beklemedim, hesap yapmadım, 'Kim aday olacak, ona göre hamle yapalım.' demedim. Hala da aynı yerdeyim. Bize inananları hayal kırıklığına uğratıp 'Keşke bu sene aday olsaydın.' dedirtmedim. Fenerbahçe'ye sunacağımız katkı için de şart koşmadık, 'Maddi ve manevi ne lazımsa 1 telefon kadar uzağınızdayım.' dedim. Çünkü bu kardeşiniz sözü bir kez verir. Söz ağızdan çıkınca benim nezdimde kanundur. Dün konjonktür gereği söylediklerini unutup, 'O günün şartları öyleydi, bugün böyle.' diyenlerden olmayacağım. Biz kısa vadede hızlı başarı getireceğiz, takımımızı şampiyon yapacağız. Ama orta ve uzun vadede de yarının Fenerbahçe'sini, 2050'nin Fenerbahçe'sini hep beraber yapacağız.

1779133333547.webp

Ulan bu adam nasıl bir zengin. Ali bile böyle hızlı para harcamıyordu

Ulan bu adam nasıl bir zengin. Ali bile böyle hızlı para harcamıyordu
Uefa'dan men almayı göze almış herhalde. Tff limiti bunlara uygulamıyor ama Uefa limitini geçtiğinde cezayı alıyorsun ilk para cezası alıyorsun ama devam edersen yüksek para cezasının yanında transfer kısıtlaması hatta Uefa'dan mene kadar giden bir ceza var sanırım. Şu anda bahsettiği tarz bir kadroyu Uefa limiti açmadan kurması zaten imkansız bu sezon zaten ceza alıyorlar yani dediğini yaparsa işin sonu Uefa'dan mene gider

MAA ya mi oyle korkak.gondermesi yapmis acaba.

Biraz fazla gaz almis gibi safi

bu şaklaban herif nasıl içerde değil yav. aziz bile buna göre daha şerefiyle hayatını kazanıyor.

Geri
Üst Alt