Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.345
- 10.538
- 2.413
Aziz yerine bu gelirse fener taraftari Kocu mumla arar, bizim icin eglenceli bir dönem baslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye zaten cikar ortaya 3yillik secimde "nasilmis ben olmayinca" falan der.Aziz yerine bu gelirse fener taraftari Kocu mumla arar, bizim icin eglenceli bir dönem baslar
Safi’nin seçilme ihtimali yok güncel durumda, Aziz’in listesi de 10 kat falan daha iyi.Buyuk ihtimalle safi secilecek baskanliga. Ne kadar oyla kazanir bilmem ama
Dun aziz basin toplamis 3 dk bir seyler demis sormayin etmeyin vs . Su diger aday adami da listesine almis metin ozturk'un yaptigi gibi.
Mantiken bakinca dogru, sirf zaten tecrubesi var diye secilmesi lazim ama fener kitlesi bu. En basit seyden fantizelere ziplayan bir secmen kitlesi.Safi’nin seçilme ihtimali yok güncel durumda, Aziz’in listesi de 10 kat falan daha iyi.
Safi’ye kimse destek olmuyor, ekibi kötü, hitabeti kötü, ergence hareketleri var.Mantiken bakinca dogru, sirf zaten tecrubesi var diye secilmesi lazim ama fener kitlesi bu. En basit seyden fantizelere ziplayan bir secmen kitlesi.
Bu sefer safiyi secelim digerleriyle olmuyor bu is,gorduk vs. diye bakabilirler.
Gerci rezalet bir hitabeti var safinin, vucut dili vs hic inandirici da degil acikcasi ama dedigim gibi fener kitlesi her seyi yapabilir,sasirmam. (Aziz gelsin istemiyorum sahsen acickasi , safi 1 sene kaybettirir 3-senelik secime gidilir, orada da artik MAA mi olur Koc mu cikar ortaya bilemem)
Ben apartmandaki 2 agabey var hasta fenerliler, laf ettigimiz turden ama 40 yillik tanismisligimiz oldugu icin efendi olur bana karsi, oy vermeyecegim diyor misal. 3 4 arkadasim da var ailesindeki herkes uye "vermeyecegiz oy , ugrasamam" modundalar. Ondan diyorum abuk taraftar kitlesi belirleyecek gibi
Bence Ali Koç aday olsaydı da Aziz Yıldırım kazanır bu seçimiSafi’ye kimse destek olmuyor, ekibi kötü, hitabeti kötü, ergence hareketleri var.
Aziz her türlü tokatlar.
Safi’ye kimse destek olmuyor, ekibi kötü, hitabeti kötü, ergence hareketleri var.
Aziz her türlü tokatlar.
Olmasi gereken bakinca evet.Safi’ye kimse destek olmuyor, ekibi kötü, hitabeti kötü, ergence hareketleri var.
Aziz her türlü tokatlar.
1 senelik olacagi icin cikmadi ortaya. MAA 'da azizi gorunce geri cekildi. Hazirandaki secim sonunda 1 senelik olacaktir yonetimleri. Seneye asil secim rekabeti izleriz (bizim ligi kazandigimiz senaryoda yani-daha dogrusu fener gene ayni kafada sezon gecirip basarisiz olursa)Bence Ali Koç aday olsaydı da Aziz Yıldırım kazanır bu seçimi
Mourinho'yu getirmesine rağmen 10 bin oya karşı 16 binle mi ne kazanmıştı 2024'te,zaten 1 yıl sonra şampiyon olamayınca Saran'a bile yenildi.Sanmıyorum ki Aziz Yıldırım'ı yensin.
Aga bu nedir ya![]()