- 4 Aralık 2009
- 14.233
- 10.719
- 2.498
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı şekilde bende Greenwood'un rakibe gelmesini istemem karakteri ya da geçmişi 5 para etmese bile adamın futbolculuk potansiyeli A+++ eğer ki o dönem Manu kariyerine dinamit döşemese baya üst seviyeye çıkardı.Greenwoodu getirebilecek kimse secilmesin isterse 2 iqlu olsun
ya onu geçtim Ali Koç poz verirken kollar kıvrık kasıntı şekilde yanında ellerini rüzgar gülü gibi hareket ettirip "Gitme Sana muhtacım" diye anıran adam bu yavSon yıllarda gördüğüm başkan adayları arasında açık ara en balon olan şahıs olabilir.
Buna jk'da başkan adayı olan Calliou kılıklı herif dahil.
Aziz asla kazanmalı.ya onu geçtim Ali Koç poz verirken kollar kıvrık kasıntı şekilde yanında ellerini rüzgar gülü gibi hareket ettirip "Gitme Sana muhtacım" diye anıran adam bu yav
Kazanmasi mumkun degil, tamamen reklam yapiyor, sorsan real madridden daha fazla para koyacakmis gibi tavirlari var.Aziz asla kazanmalı.
Sırf şike konusu bile yeterli. Yıllar sonra yeniden bu riske giren adam asrın şikesini yapar bu çok net yani.
Bu y kafalı boş boş konuşuyor, muhtemelen Steven kadar bile başkanlık yapamaz.
Kazanmasi mumkun degil, tamamen reklam yapiyor, sorsan real madridden daha fazla para koyacakmis gibi tavirlari var.
Biliyor o da kazanamayacagini.
Esas cumartesi merak ediyorum laf atacak mi dayanamayip azize.prompter vs olmadan nasil yapacaksa
Siyasiler secime el atar mi dersin peki, adamin o tarafta isi gucu dayanagi oldugu belli de , bu denli hassas olaya donusur mu bilemedim.Safi sadece Safi değildir. Safinin kazanması demek iktidarın kazanması demek. Ha Bilal başkan olmuş ha Hakan o derece. O yüzden şikecinin kazanması bundan evladır. Safiden başkan olmaz diyenler haklı çünkü Safi kazanırsa başkan başkası demektir. Yoksa herkes Safinin kendi başına bu işi kotaracak çapta olmadığının farkında.
Açıktan el atarsa ters teper. Böyle bir şey yaparak kendilerini de alenen ifşa edeceklerini sanmıyorum.Siyasiler secime el atar mi dersin peki, adamin o tarafta isi gucu dayanagi oldugu belli de , bu denli hassas olaya donusur mu bilemedim.
Pazar gun oynsayiminda rezillik falan cikmasin sonra he sen boyle deyince insanin aklina geliyor