hakan safi

Hakan Safi:

“Bizleri nelere mahkum ettiler ya…

Aatıf Chahechouhe vardı hatırlıyor musunuz?

Peki ben kimleri getireceğim? Akşam görürsünüz kimi getireceğimi!”

Greenwood ya da Hakan. Ama anlamadigim bu herif kulüplere nasi 40+ verecek, ve oyunculara 8-18 mio arasi. Limt yokmu
Yav musap bize gelince olumsuz pompalıyon. Safi maradona'yı mezarından kaldırıp 10 numaralı formayı giydircem dese inaniyon. 😂

Steve hem bu heriften hem azizden cok daha iyi ,steve mumla arayacaklar eminim

Yav musap bize gelince olumsuz pompalıyon. Safi maradona'yı mezarından kaldırıp 10 numaralı formayı giydircem dese inaniyon. 😂
Yok adam oyuncularla 10+ mio maas ile anlasiyorda. Kulüplere 40-80 vermesi gerecek. Nasil yapacak bunu limit dahilinde. Tff tamam bunlara sakso cekiyor da, uefa napiyo

Yalnız kendisi tarihin en iyi trollerinden biri olabilir.

1-Zaten bu kongre azizi başkan seçer. Ben olamam. Sallamak serbest olsun. Akşamları çıldırmaca...

2-Hani oldu da beni seçtiler. En kötü limit derim. Karşı taraf çok bonservis istedi derim. Almam bunları. Akşamları çıldırmacaya devam...

Sonuç 27. Şampiyonluk loading...

Not : Gerçi Dursun başkana nedense hiç güvenemiyorum. Garip garip sürprizlerde yapabilirler.

Akşam oturum filan mı var, bunların seçimi yarın değil miydi ne zamadı?

atif gol kralı degilmiydi alindiginda ve yanlis hatirlamiyorsam çok da batırmadi fener de de verdigi örnege bak o kadar adam dururken ne adam yav.

Yalanları biraz ortaya çıkınca kulüple de görüşüyoruz canım çekmiş. Hadi ya oradan. Kulüple görüşsen Merih ve Suarez'in kulübü neden hemen yalanlama geçiyor acaba? Çok değişik adam. Sürpriz olarak seçilirse bu sezon ciddi değişik olaylar göreceğiz gibi. Hani rakip takıma sponsorum rahat olun siz, süper ligden 5-10 takıma sponsorluk vereceğim tarzı açıklamalar da görürüz belki.

Hacı Şakirin de sonu olur bu adamın 200-250m bonservis vermesi demek Hacı Şakiri osurttururuz umarim

Geri
Üst Alt