hakan safi

bu kadar başkan olma sebebinin altında fb başkanlıgını koruma kalkanı olarak kullanmaya calıstıgı yönünde izlenim edindim

@Keramettin TANRIVERDİ

bu kadar başkan olma sebebinin altında fb başkanlıgını koruma kalkanı olarak kullanmaya calıstıgı yönünde izlenim edindim

@Keramettin TANRIVERDİ
adam bilal erdoğan’ın falan kankası, aday olmadan önce de bu adam naptı da 2 senede forbes 100e girdi demiştim zaten, birşey olacağını sanmıyorum, zenginliğin bir noktasında kendine oyuncak ararsın, mevzu bu bence.

2 sene önce ts, bjk, fb, kocaeli herkese bir anda sponsor olmasından belliydi türk futbol ortamında anılan birisi olmak istediği.

forumda kendisinin şirketlerinde çalışmış insanlar var zaten gerekirse anlatırlar nasıl birisi olduğunu.

Popülist futbol ortamı için dahi aşırı popülist kaldı Safi bey
evet ama çok çok büyük sözler verdi, metin öztürk bizde adayken sallıyordu mesela ama destekliydi, bu adamın vaadlerini yerine getirmesi için 500 m euro koyup üstüne kulübün ceza yememesi falan lazım.

evet ama çok çok büyük sözler verdi, metin öztürk bizde adayken sallıyordu mesela ama destekliydi, bu adamın vaadlerini yerine getirmesi için 500 m euro koyup üstüne kulübün ceza yememesi falan lazım.
Seçilemeyeceğini biliyor bence o yüzden biraz bu propaganda süreci

Simdi bu Safi baskan olsa, dedigi trasnferleri yapsa, hakem destegi ile beraber sampiyon olsalar, daha sonra UEFA Kerem olayindan sabikali olan bu teroristlere transferlerden dolayi puan silme cezasi verse, TFF'de bunu uygulamak zorunda kalsa, biz sampiyon olsak efsane olur.

Vazgectim, direk biz sampiyon olalim.

Simdi bu Safi baskan olsa, dedigi trasnferleri yapsa, hakem destegi ile beraber sampiyon olsalar, daha sonra UEFA Kerem olayindan sabikali olan bu teroristlere transferlerden dolayi puan silme cezasi verse, TFF'de bunu uygulamak zorunda kalsa, biz sampiyon olsak efsane olur.

Mehmet Ses abi 3 büyüklere herhangi bir senaryoda puan silme cezasının geleceğini sanmıyorum

Bukadar parası olan adam uefa'ya da 3-5 kuruş atabilir zannımca. Ceferin hıyarın teki zaten

Herif motz'un kime aldık söylemini gerçeğe dönüştürüyor. Her gün birini alıyor.

Hakan safi hebele hübele bilmem ne telefon
( noa lang sesiyle )

Lewa dedi o sırada vlahovic juveden ayrılacağını açıkladı lewa haberleri kesildi

Vlahovici almasın herif free bide

Cahil ve sonradan bulma olabilir fakat para akıtmak istediği kesin, zaten tek kozu da bu. Kendi de farkında.
Konte monte hiç hoş olmaz, Aziz bizim bildiğimiz düşman, bu adam cahil ve sınırsız harcama kafası var, ne yapacağı belli olmaz.

Geri
Üst Alt