- 3 Temmuz 2012
- 140.127
- 88.317
- 5.478
bu kadar başkan olma sebebinin altında fb başkanlıgını koruma kalkanı olarak kullanmaya calıstıgı yönünde izlenim edindim
@Keramettin TANRIVERDİ
@Keramettin TANRIVERDİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam bilal erdoğan’ın falan kankası, aday olmadan önce de bu adam naptı da 2 senede forbes 100e girdi demiştim zaten, birşey olacağını sanmıyorum, zenginliğin bir noktasında kendine oyuncak ararsın, mevzu bu bence.bu kadar başkan olma sebebinin altında fb başkanlıgını koruma kalkanı olarak kullanmaya calıstıgı yönünde izlenim edindim
@Keramettin TANRIVERDİ
evet ama çok çok büyük sözler verdi, metin öztürk bizde adayken sallıyordu mesela ama destekliydi, bu adamın vaadlerini yerine getirmesi için 500 m euro koyup üstüne kulübün ceza yememesi falan lazım.Popülist futbol ortamı için dahi aşırı popülist kaldı Safi bey
Conte en istemediğim adam
Seçilemeyeceğini biliyor bence o yüzden biraz bu propaganda sürecievet ama çok çok büyük sözler verdi, metin öztürk bizde adayken sallıyordu mesela ama destekliydi, bu adamın vaadlerini yerine getirmesi için 500 m euro koyup üstüne kulübün ceza yememesi falan lazım.
Conte en istemediğim adam
Mehmet Ses abi 3 büyüklere herhangi bir senaryoda puan silme cezasının geleceğini sanmıyorumSimdi bu Safi baskan olsa, dedigi trasnferleri yapsa, hakem destegi ile beraber sampiyon olsalar, daha sonra UEFA Kerem olayindan sabikali olan bu teroristlere transferlerden dolayi puan silme cezasi verse, TFF'de bunu uygulamak zorunda kalsa, biz sampiyon olsak efsane olur.
Vazgectim, direk biz sampiyon olalim.
Bukadar parası olan adam uefa'ya da 3-5 kuruş atabilir zannımca. Ceferin hıyarın teki zatenSimdi bu Safi baskan olsa, dedigi trasnferleri yapsa, hakem destegi ile beraber sampiyon olsalar, daha sonra UEFA Kerem olayindan sabikali olan bu teroristlere transferlerden dolayi puan silme cezasi verse, TFF'de bunu uygulamak zorunda kalsa, biz sampiyon olsak efsane olur.
Vazgectim, direk biz sampiyon olalim.
Conte
Suarez
Lewandowski/Guirassy
Merih
Hakan
Greenwood
Oha
Dün 1-2 yerde pavlidis dediler. Portekiz'in 2 büyüğünün golcüsünü aldım diye boş yapacak herhalde kolpaciLewa dedi o sırada vlahovic juveden ayrılacağını açıkladı lewa haberleri kesildi
Vlahovici almasın herif free bide
İyi topçu pavlidis vlahovic de kezaDün 1-2 yerde pavlidis dediler. Portekiz'in 2 büyüğünün golcüsünü aldım diye boş yapacak herhalde kolpaci