hakan safi

leao'ya da insta yorumu attırmıştı parayla. hatta leao'nun kuzeni de paylaşmıştı 800k euro mu ne vermiş o yorum için. 300-500 de gwood'a ateşlemiştir takip işi için. anlaştım dediği topçuların hemen hemen hepsi ile ilgili olumsuz haberler çıktı (kulüpleri tarafından).

yani seçilirse ne olacak, diyelim bu oyuncuları almadı ve muadili topçulara gidildi. fb taraftarı daha ilk maçtan ortalığı yıkar bence. almaktan başka şansı yok ama bu sefer de limit sorunu var, ceza var.

bu işin sonu nereye varacak vallahi şok içinde izlemekteyim. :asd:
Bence biz eğlenmemize bakalım. Şu kongreyi izlemeyecektim ama izleyesim geldi. 🤣

Çoğumuzun çocukluğunda yazlıkta, okulda, dersanede, akraba ortamında vs hangi ortam derseniz deyin 1 tane böyle şu kızla yattım bunu uçurdum kaçırdım bendeki patriot füzesi abi diyen Kolpaçino tipler olmuştur. Ha işte bu adam bizim çocukluğumuzda o karakterlerden birinin FB ye başkan olmuş hali

Çoğumuzun çocukluğunda yazlıkta, okulda, dersanede, akraba ortamında vs hangi ortam derseniz deyin 1 tane böyle şu kızla yattım bunu uçurdum kaçırdım bendeki patriot füzesi abi diyen Kolpaçino tipler olmuştur. Ha işte bu adam bizim çocukluğumuzda o karakterlerden birinin FB ye başkan olmuş hali
Bunda para var reis. Bu herif onların paralı versiyonu. Hemde oka boka saçanından. İrfancan kahveci ve kereme o kadar para saçan bir adet mal bu adam.

Bizde parali adam yok deniyor ama alakasi yok gs li hatta üyemiz olan cok fazla zenginler var ama işte o zenginleri kulup icin harekete geçirmeye şimdiye kadar kimse dememedi anca erden gibi aysal gibi fanatikler gelirse geldi

Bunda para var reis. Bu herif onların paralı versiyonu. Hemde oka boka saçanından. İrfancan kahveci ve kereme o kadar para saçan bir adet mal bu adam.
Benim çevremdeki çoğu kolpatorde de para vardı reis. Zaten sallama sebepleri para. Bende para olduğunu biliyorlar yaptığıma inanırlar düz mantığı. Bu adam dünyanın en ezik adamlarından biri büyük ihtimalle çocukluğunda bunla maytap geçmekten yazlari altına isiyordu arkadaşları.

Dünyanın en kötü insanlarından olan Yezid Koçta bu hareketler yoktu olamaz çünkü doğduğu anda zengindi. Sonradan görmeler böyle olur. Dilan engin Polat gibi işte bu adamın karısı çocuğu var mı bilmiyorum ama karısıni vs sen düşün

Allah yardımcısı olsun maddi dünyada çoğu şeye sahip olmuş olabilir ama hiç bir zaman mutlu olamayacak çünkü eziklik böyle birşey

Bunun abisi GS'li diyorlardı. Ulan kardeşine bak sürekli oyuncu alıyor. GS'ye 1 tane Reinjders'i almadın yazık sana be.:sopa::money:

Muhtemelen kafasında acun'a oyuncu satıp bütçe açmak var. Fakat hem EPL'in politikaları hem de hull city'nin krizli geçmişi yüzünden bu formül çok işe yaramayacak gibi duruyor.
Başka bir yöntemi de yok bu işin. 250 milyon euro harcayamaz. Umarım harcar bu arada. Kurtuluruz.
Ama yapsınlar, iki takımın da patladığını görmek zevk verir.

Velev ki cebinden istediği parayı koyabildi, nereden baksan 200-250m maliyete girmek demek. Şahsi serveti ne ki bu kadar verecek ?
Bu vatandaşın bilinen dışında bilinmeyen serveti var herhalde.

Medya bocekleri baktilar safinpara dagitiyor havada, surekli aziz yildirim kazanirsa Aykut Kocaman + oguz Cetin "imparator" futbol akli diye babaliyorlar he safi lehine donsun diye kafalar

Kaçta başlıyor bunların seçim zımbırtısı.

Bu Safi yapar yapmaz bilmem ama baya bir vaatler verdi, artik Sampiyon olmak isteyen bu camiya belki dogrulari konusani degil, bol keseden sallayani sececektir, Safi büyük ihtimal Baskan olur, sonrasini hep beraber görecegiz, gercekten yapacakmi dediklerini, yoksa isterdik yapmaya ama Uefa ensemizde onun icin istedimiz transferleri yapamiyoruz mi diyecek hep beraber görecegiz

Bu Safi yapar yapmaz bilmem ama baya bir vaatler verdi, artik Sampiyon olmak isteyen bu camiya belki dogrulari konusani degil, bol keseden sallayani sececektir, Safi büyük ihtimal Baskan olur, sonrasini hep beraber görecegiz, gercekten yapacakmi dediklerini, yoksa isterdik yapmaya ama Uefa ensemizde onun icin istedimiz transferleri yapamiyoruz mi diyecek hep beraber görecegiz
doğruları konuşan adayları ne zaman oldu ki ?

para diye sanki Real Madrid kuracaklar diye Koç'u seçtiler zamanında Aziz'den bıktıkları için.

aynı şekilde Safi ortaya çıktı şimdi ama genede Aziz kazanacaktır yüksek ihtimalle. Ama safi'nin alacağı her oy içeride kargaşaya benzin döküyor olacak.

Geri
Üst Alt