hakan safi

Fabrizio Romano: "Hakan Çalhanoğlu'nun menajerleri tarafından Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili resmi bir doğrulma yok. Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio ise şu ifadeleri kullandı: "1 yıl önce Galatasaray. Bugün Fenerbahçe. Belki de seneye Beşiktaş olur. Inter, Hakan'ı takımda tutmak istiyor'. Öte yandan Inter yönetimi de haberlere şaşırmış durumda fakat sakinliklerini koruyorlar. Türkiye'deki gelişmelere bakıyor onlarda."

Fabrizio Romano: "Hakan Çalhanoğlu'nun menajerleri tarafından Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili resmi bir doğrulma yok. Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio ise şu ifadeleri kullandı: "1 yıl önce Galatasaray. Bugün Fenerbahçe. Belki de seneye Beşiktaş olur. Inter, Hakan'ı takımda tutmak istiyor'. Öte yandan Inter yönetimi de haberlere şaşırmış durumda fakat sakinliklerini koruyorlar. Türkiye'deki gelişmelere bakıyor onlarda."
İtrizio da kapacağı mamayı kaptı şimdi safi yalanlamaya başladı

Zortttt

Paolo Maldini, Hakan Safi'nin çok agresif ve kendi imajına zarar verici bulduğu iletişim stratejisi nedeniyle futbol projesinden çekilme kararı aldı.

Kırmızı-siyahlıların sembol ismi, Safi'nin çeşitli oyuncularla henüz sonuçlanmamış anlaşmalar hakkında yaptığı erken ve asılsız transfer açıklamalarından hoşlanmadı ve bu rahatsızlık, İtalyan ismin tanıtım için sahneye çıkmayı reddederek etkinliği anında terk ettiği viral bir videoyla zirveye ulaştı.

📰 Sport Mediaset

1000235805.webp

Daha önce de söylemiştim. Bu adam bildiğin Erdal Kömürcü.

Paolo Maldini kaçmış hemen
Bir video varya arkasindan alakasiz adam dokunuo "kalk kalk alkisla heyooo" falan yapiyor.

Orada "dokunmasana bana" der gibi surattan anliyorsun, o an hayattaki tercihlerini gozden gecirip "hakan ben kaciyorum,hadi bye" dedi ve gitti herif 🤣🤣🤣

Başkan Safi sözleri kafi bir ömür boyu aklımdan çıkmayacak dizeler en büyük zararı bu oldu.

iyi reklam yapti ama turk siyasetciler gibi her gun kolpa atmaktan konu icraat olunca, guvenilir biri olmadigini kendi camiasi bile gordu.

kim editledi yav, bunu alıntılayıp safi y kazanır dediğimi hatırlıyorum.

70e 30 biter demiştim hatta, o bile tutacak.
Yok tarihe baktim oyle demisim harbiden(son yazdiklarimdan sandim bir an)

En basta cok gostermelik gelmisti gozume ama son 1 hafta safi cok netlestirdi ortami. (MAA cekilince tum arkaplanda destek safiye gider diye dusundum basta)

Hatta safinin konusmalari falan gorunce "yok ikna oldum , azize rakip olamaz" falan demisimdir. Saklabanliklari yapmasa belki sansi olabilirdi, agzini actikca, moda girdikce sivadi herif resmen.

Geri
Üst Alt